Натали Т. бясна на ББ и „Мис Бикини”: Оная селянка си живее живота в Дубай, аз ставам в 4 ч. за работа

Натали Т. бясна на ББ и „Мис Бикини”: Оная селянка си живее живота в Дубай

Натали Т. е в обтегнати отношения с ББ заради разкритията, че възрастният й любовник има заведение в София, което подарил на брата на предишната си метреса „Мис Бикини”.

Проучването на Наталка стигнало до локал на име „Баце Бар”. Това гласи пореден сигнал до Narod.bg за патилата на разкрепостената блондинка и нейния властен любовник.

Наталка продължава да се гневи и заради луксозния живот на преместената в Дубай Борислава Йовчева. След разкритията на Ивайла Бакалова, че жената на ББ и дъщеря му Емилия вече са Обединените арабски емирства в супер луксозно жилище и са като семейство с БиБиКинг, Наталка не си намирала място от злоба.

За капак през последните седмици блондинката останал без допълнителното финансиране от 62-годишния си любовник и изревала пред дружките си, че „мизерства” със смешната заплата от bTV, която отивала предимно за поддръжка на мощния й джип, с който ББ я дари през пролетта.

Наталка се гневяла, че „Мис Селянката” от Сандански Борислава Йовчева си живеела царски, а Наталка, при целия си любовен талант и креватни умения, ставала в 4 часа всяка заран, за да ходи на работа.

Блондинката се изразявал далеч по-грозно за детето на ББ – Ема, което наричала с вулгарни думи без никакво притеснение, разбра Е-новини.

Издънките на палавницата на bTV не спират дотук. В разгара на туристическата криза метресата на БиБиКинг, която се изявява като водеща на предаване, отдели голяма част от ефира, за да рекламира туристическите забележителности на Гърция. Какво ще каже bTV по въпроса? А туристическият бранш? Предаването чупи глупомера и рейтингът му никога не е бил по-нисък, но нали е модна икона, облечена в клин и токчета, пише още в сигнала.

Неин гост беше журналистът Живко Константинов, който напоително хвали различни дестинации на южната ни съседка, като разказите му бяха украсени със снимки и клипове, а той на всяка втора дума повтаряше колко красиви и достъпни са плажовете по островите там. И почти безплатни.

Всичко това беше подплатено и от богатия речник на изглеждащата като фолкдива Наталка (много е яко, супер готино и прочее паразитни изрази). Туристическия бранш в България е в плачевно състояние, няма туристи, а някаква нахилена и напудрена девойка призовава от ефира bTV „Ходете в Гърция. Там е яко”….