img
Home / Бомба / Нидал Алгафари: Слави Трифонов ще се самоубие

Нидал Алгафари: Слави Трифонов ще се самоубие

/
/
/
734 Views

„Т. нар. „партии на протеста“ се скараха заради егото на този или онзи политик. Гледаме някакъв доста нескопосан театър. Опитват се да се сравняват едни, които играят в самодейно читалище, и други, които играят в Народния театър“, с тези думи писателят и политически пиар Нидал Алгафари започна своя коментар за политическата обстановка у нас.

„Два са проблемите – егото и тотално нежелание да съставят кабинет, защото който и да състави правителство трябва да поеме големи отговорности.

Сякаш всеки се опитва да прехвърли горещия картоф на другия и той да носи отговорността. Дори и президентът го прави“, допълни Алгафари в сутрешния блок на bTV.

„От „Има такъв народ“ (ИТН) направиха голяма грешка с тази арогантност и с това, че Слави иска да е само той и казва: „Аз, аз, аз! Аз ще определям! Само аз ще командвам“.

На всички стана ясно, че този кандидат-премиер на ИТН ще един послушко, който ще слуша какво му говори Слави от диванчето.

Слави е човек, който седи неглиже на един диван, идва шефът на най-голямата парламентарна група – покланя му се и се смее на всяка негова дума.

Слави е човекът, който казва: „Този министър не ми харесва, ще го махна, ще го сменя“. Управлява като сив кардинал“, допълни Алгафари.

„Според мен кабинет в този вариант няма да се осъществи. ГЕРБ казаха, че ще върнат мандата и заради това не вярвам и служебният кабинет, който може да бъде предложен от БСП, да мине.

Мисля, че Слави ще се самоубие вече съвсем като крайност, за да се съгласи да направи някакво правителство с ГЕРБ и ДПС.

Може да оттегли целия си кабинет и да излезе и да каже: „Ето, вижте ги – такива са! Отиваме на избори“. За всичко това е виновно егото му“, категоричен бе Алгафари.

Източник: Блиц

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *