Ново 20! Ваксъри искат нова партия у нас

Ново 20! Ваксъри искат нова партия у нас

Ваксъри искат нова партия у нас, антипод на „Възраждане“. Подобни постове се появиха в мрежата след проведените парламентарни избори. Ето какво гласи един от тях във Фейсбук:

„Ние, дето сме успешно ваксинирани, чипирани, рептилирани, сатанизирани, драконизирани и какво ли още не, сме се въоръжили срещу ковид. Но… имаме друг проблем, срещу който не сме въоръжени. При това сериозен.

Всичките антиваксъри си имат политически застъпници. Малкото партии, дето уж застъпват ваксърска политика, го правят така, че много им личи как опитват да седнат на два стола. И единият е антиваксърски. И повече клонят да седнат баш на него. Затова и отпадат от полезрението ми“, пише ваксинирана гласоподавателка.

„Ваксърите гледаме как „Възраждане“ и подобни партии с плам ще изорат света да четкат егото на антиваксърите.

Но… Коя политическа сила в България ще изоре света да запази нашите интереси, тези на ваксърите, които сме реално ваксинирани и честно и почтено рептилизирани, сатанизирани и чипирани, без проблеми с връзката в 5G-то и без дефекти в общуването с Бил Гейтс?

Сериозно! Такава партия няма сега. Нишата е свободна. Така че, няма ли кой да направи такава партия? Пък аз, дето от десетилетия не гласувам, ще се вдигна и специално ще гласувам за такава партия“, пише още момичето.

„Искам я в ядрото й да е съставена от лекар до лекар. От онези лекари, дето са учили, когато е трябвало и сега нямат проблем да обясняват що е то ваксина и защо е нужна, а също така могат да докарат всеки антиваксър до това да осъзнае точното си място, след което да му подадат кърпичка (за сълзите).

Да е съставена и от учители, ама от онези, които са наясно кое е наука и кое не е. От математици, от родители за безопасно образование, от хора, които са отявлени ваксъри – на дела, а не на думи.

Цялата липсваща адекватна ваксинационна кампания я искам да се направи от една такава политическа ваксърска партия!

Искам я още, защото ми писна от антиваксърските плакати и ревове до небесата как им били отнели правата.

Искам да доживея да видя политическия ответен удар от страна на ваксърите по самозабравилите се антиваксъри! Искам!

Помислете! 20% ваксъри в тази държава! Кой ще обере техния вот?

Хайде, нека да има поне една ваксърска партия, която да защитава интересите на тези 20% и те да не се чувстват предадени в кризата!

Искам я тази партия, защото сме на челно място по смъртност от Ковид 19. И по-зле ще стане, ако няма политическа сила, която да защитава интересите на всички ваксинирани тук.

Струва си да се помисли. Нали?“