Паричен хороскоп за следващата седмица – Водолеите имат благоприятно финансово време, Телец-Идеално време за закупуване на мебели

Паричен хороскоп за следващата седмица

Финансовата страна на живота е неразривно свързана с късмета. Успехът в работата и бизнеса понякога е много труден без късмет, както и извършването на успешни покупки.

В тази връзка астролозите ви съветват да използвате прости начини за привличане на късмет според Зодиакалния знак. Това ще помогне да се увеличат шансовете за успех в трудни случаи и да се заобиколи всяка суматоха тази седмица и в бъдеще.

Овен

Овенът започва далеч от най-лесната седмица, когато опасността може да дойде от най-конфликтните и груби знаци на Зодиака. За да се предпазят, за самите Овни е важно да не проявяват агресия към другите. Това ще улесни работата в екип, ще увеличи производителността и доходите. Също така ще ви помогне да си направите отстъпка при сключване на сделки и размяна на стоки. Накратко, трябва да сте любезни и отворени, за да постигнете най-добри резултати.

Телец

За представителите на този знак най-успешните дни за започване на нов бизнес на работа ще бъдат 14 и 15 юли. Най-добрите дни за пазаруване ще бъдат 17-ти и 18-ти. Телецът трябва да се пази от недоброжелатели и врагове, които могат да станат активни още в понеделник. Амулетите за предпазване от врагове ще ви помогнат да намерите общ език с тези, които държат на злото и търсят кавги. Това ще ви помогне да не се разсейвате от странични проблеми, да поддържате добра форма и да бъдете изключително събрани. Седмицата е идеална за закупуване на мебели.

Близнаци

Астролозите съветват да започнете седмицата с пренареждане на мебели според правилата на фън шуй. Това ще помогне за решаването на вътрешни проблеми и ще намери успех в творческите дейности. Освен това ще улесни вземането на важни решения, включително при пазаруване. Това е идеалното време за закупуване на стоки и услуги, свързани с пътувания, пътувания и отдих. Можете спокойно да отидете в командировки или да си вземете дългоочаквана ваканция.

Рак

Раците тази седмица ще трябва да се справят с неприятни хора и събития, особено на 15 и 16 юли, когато звездите и планетите ще бъдат в дисонанс. Силните конспирации за пари ще помогнат за увеличаване на доходите от работа и бизнес, но няма да спасят другите от негативизъм. В тази връзка Раците просто трябва да бъдат търпеливи и да не обръщат внимание на атаките отвън. В противен случай можете да започнете да се разсейвате от дреболии, без да постигате положителни резултати.

Лъв

Лъвовете трябва да започнат седмицата си с почистване според правилата на фън шуй. Това може да бъде общо почистване на къщата или подреждане на работното място. Такова начало ще ви помогне да се освободите от негативни мисли, както и ще направи финансовите потоци по-мощни и свободни. Седмицата ще бъде по-продуктивна, по-малко стресираща и по-малко стресираща. Ще трябва да покажете на себе си и на околните, че сте готови да вземете важни решения. Можете да похарчите пари за развлечения и отдих, за подаръци на близки.

Дева

Девите могат спокойно да харчат пари за нови дрехи, прически, промяна на стила. Това ще има благоприятен ефект върху успеха в работата и бизнеса. Това ще бъде особено полезно за тези, които трябва да направят добро първо впечатление на нови служители, работодатели или бизнес партньори. Бизнес срещите ще трябва да преминат за пет плюс. Трябва само да се помни за пет качества, които пречат на постигането на успех. Трябва да се отървете от тях бързо и неотменимо.

Везни

Седмицата ще започне с негативна нота, но ситуацията ще се изравни по-близо до сряда. За да направите това по-бързо, си струва да използвате магията на кръстовищата, която ще помогне да привлечете благополучие и да се отървете от негативизма. Като цяло звездите и планетите ще бъдат доста креативни, така че можете да започнете нови неща на работа, да правите скъпи покупки в края на седмицата. Можете дори да се отдадете на нещо непланирано, просто не се задължавайте заради това.

Скорпион

Понякога, за да станете по-щастливи, трябва да се отървете от нещо, а не да го придобиете. Става въпрос за нещата, които блокират пътя към щастието. Трябва постепенно да се отдалечите от тях и тази седмица ще бъде чудесно начало. Можете да правите покупки без ограничения, стига да са полезни. Време е да направите правилните покупки, които ще направят живота на Скорпионите по-лесен и по-добър. Можете също така да инвестирате в собственото си развитие.

Стрелец

Стрелецът тази седмица ще трябва да работи усилено и да взема важни решения, да се изправя по дилеми и финансови проблеми по пътя си. За да ви хрумнат по-правилни мисли, трябва да създадете благоприятна енергия в къщата. Това ще помогне за оптимизиране на покупките, подобряване на настроението и морала. Астролозите и експертите силно препоръчват да не се вземат заеми от 13-ти до 18-ти. Освен това не си създавайте нови врагове: трябва да покажете повече дипломатичност.

Козирог

Очаква се Козирозите да активират тъмните страни на героя. Трябва да гледате и в двете посоки и да не си давате причина да се разстройвате от дреболии или да се тревожите за парите и липсата им. В това състояние производителността ще спадне драстично и късметът може да се обърне. Козирозите трябва да обръщат повече внимание на настроението, защото при отрицателно настроение парите могат да започнат да изтичат. Възможни са неконтролируеми разходи. По-добре да не отпускате заеми на никой тази седмица или да правите скъпи покупки, особено в почивните дни.

Водолей

Водолеите имат много благоприятно финансово време. Можете да се съсредоточите върху оценката на бъдещето. Съвременното гадаене ще им помогне в това. Успех във финансовия сектор ще помогне на Водолея да постъпи правилно в трудна ситуация и да запази лицето си. Когато се занимавате с колеги, клиенти и шефове, е по-добре да не проявявате личност и грубост. В противен случай можете да се натъкнете на нови проблеми, които ще се отразят негативно на портфейла и авторитета. От покупките умишлените и внимателни ще бъдат най-успешните.

Риби

Астролозите съветват Рибите да не се фокусират само върху работата и финансите, въпреки факта, че тази седмица ще бъде много успешна за пазаруване и работа. През първите няколко дни няма да е лесно да се настроите на правилната вълна, така че можете да използвате съвети по Фън Шуй за всеки ден, за да не чакате, докато звездите се възползват, за да станат креативни. От положителните покупки астролозите отбелязват тези, които ще развеселят Рибите. Ще бъде полезно да правите подаръци на себе си, да сбъдвате стари мечти.