Първо в Е-новини! Гърми сензационна новина за Слави Трифонов!

Първо в Е-новини! Гърми сензационна новина за Слави Трифонов!

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов е предприел нова лична стратегия за предстоящите на 11 юли парламентарни избори. Това разкриха източници от неговата партия.

Трифонов е решил твърдо, че няма да се кандидатира за народен представител в 46-ото НС.

Гологлавият шоумен не е свикнал да става рано сутрин и да ходи на работа, а здравословното му състояние не му гарантира и подходяща кондиция, за да посещава редовно пленарните заседания. Интровертният характер на новия политик го тласка да избягва публични събития и срещи с хора, което е противопоказно за човек, който иска да събира подкрепа от по-широки слоеве от българския народ.

Трифонов така и не стъпи в краткосрочния 45-и парламент, а една от причините за това е коронавирусната инфекция, която го вкара под задължителна домашна карантина.

Доскорошният телевизионер не обича да отговаря на директни въпроси и това е още една причина, за да не иска да стои в парламента. Той е преценил, че ще му е много по-комфортно да пише статуси от меките кресла на жилището си, вместо да виси часове наред на парламентарната банка.

По този начин Трифонов за пореден път ще изкара на преден план верните си пажове-сценаристи начело с Тошко Йорданов и Филип Станев.

Е-новини научи, че голяма част от сподвижниците на Слави се чувстват подведени, че ще трябва да слушат неговите команди през устата на Тошко и Филип. Един от хората с достойнство, които си тръгнаха от „Има такъв народ“ е проф. Николай Радулов.

За сметка на това партията на Слави ще заложи на младото си и енергично попълнение Мика Зайкова, която ще е вдъхновител на държавната промяна. Пъргавата женица сбърка президентите Радев и Плевнелиев, но на нея й е простена всякаква грешка, защото поведението й е пример за младото поколение.

В партията на Слави са решили, че смели и решителни жени като Мика ще дадат самочувствие на модерните хора в дигиталната среда и ще изваят положителен образ на нацията ни не само в Европа, но и в целия свят.

Ивайло КРАЧУНОВ / Блиц