Павел Глоба предрича: Новият премиер на България ще е Кирил Петков! С него и Радев България ще пребъде!

Павел Глоба предрича: Новият премиер на България ще е Кирил Петков! С него и Радев България ще пребъде!

Кирил Петков ще бъде новият премиер според думите на признатия в цял свят Павел Глоба!

Настоящият служебен икономически министър Кирил Петков ще бъде новият премиер на България, разбра Е-новини. Това предрича в изчисленията си световно признатият астролог Павел Глоба. Нещо, което би се понравило на огромен процент от избирателите.

Павел Глоба с прекрасна прогноза за страната ни

Кирил Петков е млад човек, на 41 години. Образованието и професионалните му качества обаче са завидни, което стана очевидно за българите още от самия старт на работата на служебния кабинет на Румен Радев.

Кирил Петков беше този, който отправи директни и преки обвинения срещу екс премиера Бойко Борисов и свитата му. И заяви в ефир, че досегашното управление буквално е фалирало държавата. Присвоени са милиарди евро, разпределени в няколко фирми на „избрани“ лица.

Кирил Петков се ползва с огромно уважение сред хората, както и настоящият вътрешен министър Бойко Рашков. Той пък е категоричен, че ако заеме поста на главен прокурор, не само Борисов и Делян Пеевски, но и Иван Гешев отиват в затвора.

Колкото до президентските избори, тях категорично и с безапелационна победа ги печели ген. Румен Радев, твърди големият Павел Глоба. Няма друг кандидат, който дори и малко да застраши президента, когото народът обожава.

С управлението на Кирил Петков и следващото правителство, в отличен синхрон с президентската институция, България ще тръгне стремглаво нагоре. След толкова години на мизерия и нищета, родината ни най-сетне се отърсва от бедите и поема към разцвета си.

Източник: Портал 21