Пепеляшка в златна карета удари в земята ферарита и мерцедеси! СНИМКИ

Пепеляшка в златна карета удари в земята ферарита и мерцедеси! СНИМКИ

Абитуриентите от Средно езиково училище „Добри Войников“ в столицата тази вечер направиха София по-шарена, по-атрактивна, по-весела и по-шумна. 

Възпитаниците на една от елитните гимназии в столицата се събраха пред Народния театър „Иван Вазов“, след което се отправиха към Град хотел София, където ще бъде техният бал. След това абитуриентите ще продължат вечерта в столична дискотека.

Настроението, както се досещате, е на макс, луксозните возила са навсякъде – Ferrari, Audi TT, Mercedes G class и Hummer Limousine докараха прелестни млади дами и техните кавалери. Но, естествено, погледите прикова златна карета, в която се беше настанила Пепеляшка.

Рев на мотори, клаксони и димки – това е в момента центърът на столицата. Елегантни и по-разкрепостени, семпли и по-пищни… абитуриентите от Средно езиково училище „Добри Войников“ празнуват!

Една от тях – Христина, сподели пред GlasNews.bg, че е много щастлива и смята да продължи да учи Френска филология в Софийския университет. Момичето и нейните съученици се радват, че въпреки пандемията ще успеят да се насладят на баловете.

На добър час, скъпи абитуриенти!

glasnews.bg