Петканови ще спасяват брака си в романтично кътче – ето кой ги уреди (Снимки)

Петканови ще спасяват брака си в романтично кътче – ето кой ги уреди (Снимки)

Според мълвата, местен богаташ е купил стогодишна къща в центъра на курорта и я реставрирал до неузнаваемост.

Той обаче искал на всяка цена популярно лице да движи неговия нов проект и така се стигнало и до съдружието с водещия на „Преди обед“, който освен, че е известен чрeвоугодник, винаги води със себе си цяла сюрия от известни и заможни приятели.

Кадиев ресторант

Тъй като бизнесменът имал афинитет към емблематични градски сгради, той купил именно тази къща в Банско. Тя е една от най-старите в курорта, и безспорно най-високата в стария град. От последния етаж се виждали Рила, Родопите, пистите на Пирин и лифта, както и камбанарията на градската църквата.

заведение Банско

Според слуха, на последния етаж на къщата има ултра луксозно опънспейс пространство в еклектичен стил, на стойност няколко милиона. На първия етаж на къщата се помещава ресторант за българска прогресивна кухня, поднсена с креативност, който имал претенции за Мишлен звезди. Ресторантът, който нашумя в последните месеци, предлагал изчанчени традиционни български ястия като шекембе чорба от октопод, боб с бански старец и октопод и скариди в пуканки от свинска кожичка и затова се пукал по шевовете от хора, нямало места със седмици напред.

ресторант Банско

Повечето от гостите били близки до Сашо Кадиев, а сред посетителите се откроила и прясно разведената светска двойка Алекс и Дани Петканови, които домакинът се опитал да събере отново. Според клюката именно уютната атмосфера на един от вип апартаментите била подействала като лулата на мира за Петканови. Близки до тях твърдят, че по време на престоя им, били пуснали стори в Инстаграм само до затворен кръг приятели, в което споделили преродената си връзка.

луксозна спалня

 Всички посетители се надпреварвали да се тагват от звездното място. Неотдавна пък, Кадиев пусна стори в Инстаграм, в което хвали готвача и ресторанта. Според клюката редовен посетител на заведението е и майка му Катето Евро, която освен, че е виден кулинар, искрено подкрепя сина си във всяка негова стъпка. Говори се, че Катето довела на таен празничен обяд колегите си от журито в „България търси талант“ – проф.Катранджиев, Николаос Цитиридис и актрисата Евелин Костова, за да опитат от уникалната шкембе чорба от октопод.

Със сигурност Кадиев е поканил на моабет и колегите си от хитовия филм „Завръщане“2, който тези дни тръгна по родните кина, но предвид натоварената програма на актьорите, такава среща все още не се е осъществила. Жителите на Банско обаче чакат с нетърпение да зърнат и да се снимат със своите любимци.