Певицата Виктория Георгиева любовница с продуцентката си

Певицата Виктория Георгиева любовница с продуцентката си

Упорито под сурдинка пълзи мълвата, че изпълнителката е нещо по-така на продуцентката си Геновева Христова, дочу и e-novini.com.

За пред телевизията Виктория и Геновева са просто бизнес партньори, а иначе в музикалната гилдия упорито се говори, че отношенията между тях са много повече от приятелски и професионални.

След неуспешния си опит в „Х Фактор”, момичето от краен квартал на град Варна става част от лейбъла на Графа, където изкарва две години.

„За мое голямо щастие съдбата ме срещна с най-прекрасния продуцент/мениджър Геновева, която ме приема изцяло и не се опитва да променя нищо в мен”, споделя неотдавна в свое интервю Виктория.

И наистина тази среща се оказва съдбоносна за кариерата на певицата. Геновева Христова е управляващ съдружник в голяма мебелна фирма с над 2500 души персонал, с офиси у нас и Великобритания. Фирмата обзавежда едни от най-луксозните хотели по света, което и осигурява космически печалби.

Освен много пари Геновева имала и силно влечение към млади момичета…

След като се запознава с Виктория, между двете пламва искрата на любовта. Според запознати бизнесдамата и продуцент не жали средства за кариерното развитие на младата си любовница.

Финансира записа на песента й „I wanna know” в САЩ, щедро плаща музикалните й лагери по света, където Вики се учи на композиция, аранжимент и други тайни от занаята – все екстри за каквито една начинаеща певица от нейния ранг не може дори да сънува. Христова ще спонсорира и първия албум на Вики, който ще се появи на бял свят веднага след конкурса през м. май 2020г.

Най-голямата инвестиция от страна на влюбената продуцентка обаче е е огромната сума, която тя броила на БНТ , за да види любимата си на сцената на „Евровизия”. По думите на Емил Кошлуков, малко след като оглави БНТ, представянето ни на „Евровизия „ще бъде изцяло финансирано от спонсор“.

Според информация на „Уикенд”, разходите за представянето на България на тази сцена надхвърлят сумата от 1 милион евро. Само регистрационната такса за участие е в размер на 300 000 евро, отделно се плащат разходи на екипа, промоцията и правата за излъчване на концертите от форума.

В коридорите на телевизията-майка шушукат, че за първи път в 60-годишната история на медията, жена плаща на любовницата си, иначе мъже да плащат на държанките си – случаи бол.

Виктория се представи подобаващо на Евровизия, но по едни или други причини не успя да влезе в челната тройка, което се надяваме да не се отрази негативно на нейната кариера.

kliuki.ws