img
Home / Лична драма / Племенникът на покойната Румяна разтърси с история за леля си СНИМКИ

Племенникът на покойната Румяна разтърси с история за леля си СНИМКИ

/
/
/
478 Views

Племенник на трагично загиналата фолк певица от близкото минало Румяна е сред сензациите в този сезон на „България търси талант“.

Това е менталистът Диян Константинов от Бургас. След като премина кастингите на шоуто, той се завърна на сцената, като впечатли журито и с трогателната си история свързана със знаменитата му леля, която беше част и от новия номер, с който щурмува предаването на бТВ.

Диян Костадинов е единственият български топменталист, а именно чете мисли, контролира съзнанието, има свръхестествени възприятия и предсказания. Той представи номер с изрязана вестникарска публикация за Румяна, която не показа предварително.  Но влизайки в съзнанието на водещите Даниел Петканов и Александър Кадиев, предопредели техния избор на числа и думи, пише „Хотнюз“.

Така Дани нарисува усмивка на лист хартия, което пък беше изписано като първа дума в заглавието от публикацията от вестник – „Усимвка за феновете на Румяна“. Преди това пък Кадиев каза стоп на илюзиониста, докато той нарязваше същата тази статия с изброени имена, а ножицата спря да реже в момента, в който стигна името на покойната фолк легенда.

Менталистът, който е носител на златен и сребърен олимпийски медал и е многократен медалист за Световна купа и Световно първенство по шахматна композиция (съставяне на шахматни задачи) предсказа и числото 12 в съзнанието на водещите. То се оказа рождената дата на Румяна и на неговия баща.

„Ако това беше едно сценично изпълнение и аз бях предсказал всичко, щеше да е чудесно, невероятно. Но всъщност това е много повече, защото е част от една истинска история. История за моят баща, който загубих преди година и който ме научи да бъда силен. История и за жената, която за мен беше пример. Колкото и да е успял един човек, той винаги трябва да остане добър. А това е моята леля – певицата Румяна.

Те двамата не само загинаха по подобен начин – по пътищата в катастрофи, но и бяха родени на една и съща дата, а именно – 12 декември“, разказа пред публиката Диян. „Страхотно е, че обръща внимание на една памет“, отбеляза гост-журито Любо Нейков. И ако Катето Евро и Славена Вътова също бяха впечатлени, то рапърът Ицо Хазарта сподели, че е очаквал много повече, но въпреки това уважава личната история чута и видяна в шоуто за таланти./show.blitz.bg

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *