Помните ли малкият сладък Бен от „Приятели“? Ето какво се случва с него след края на сериала /СНИМКИ/

Помните ли малкият сладък Бен от "Приятели"? Ето какво се случва с него след края на сериала /СНИМКИ/

Нито Мери Кейт и Ашли Олсън, нито Дакота Фанинг успяха да запазят звездният си статус като деца-актьори, когато пораснаха.

Коул Спраус беше голяма звезда в края на 90-те, участвайки в „Баща мечта“ с Адам Сандлър, „Приятели“ като сина на Рос Бен и „Лудориите на Зак и Коди“ заедно със своя брат-близнак Дилан. Последваха много малки роли в неуспешни продукции и изчезване от екраните и всички мислеха, че кариерата на Коул е останала в миналото. Докато не се появи „Ривърдейл“, който спаси кариерата му.

Бен от ПриятелиСлед като критиците се влюбиха в него и в брат му Дилан като малкия Джулиан от „Баща мечта“, Коул имаше проблеми с това да задържи успеха си.

„Имах много сложна връзка с актьорската игра за дълго време“, разказва актьорът. „Исках да видя дали отново мога да се забавлявам, докато работя по някой проект, а „Ривърдейл“ се оказа огромно забавление.“

Коул СпраусБлагодарение на ролята си в популярния сериал, актьорът, който сега е на 25, постигна успех, на който не се е радвал дори в детските си години. След успеха на „Ривърдейл“, Коул получи втори шанс на звезден статус и дори можем да кажем, че успя да засенчи миналите си опити. Но този успех е бил заложен на карта – актьорът признава, че не е бил никак отдаден на проекта и не е очаквал да се случи, докато не прочел сценария.

Коул Спраус РивърдейлСлед като преодолял личните си проблеми, всичко потръгнало.

„Чувствам се много благодарен сега – вече имам два телевизионни проекта, които се справят отлично“. „Лесно е да се замаеш от този начин на живот, но аз живея така от достатъчно дълго време, за да знам как да не ставам жертва на арогантността и надменността, които носи звездната култура за младите мъже“.

Коул Спраус преди и сегаДнес, вече на 28 години, актьорът е набрал достатъчно популярност. Има над 35 млн. последователи в Инстаграм и участва в редица продукции. В киното той направи пробив заедно със своя брат близнак Дилан. И двамата са харесвани както от публиката, така и от критиците.

Нещо повече, част от поддръжниците на „Приятели“ и до днес вярват, че ролята на Бен не е била доразвита напълно, давайки пример с това, че той така и не се запозна със сестра си Ема, която Рейчъл Роди от Рос.

Как порасна Бен от Приятели