Помните ли „волната пеперуда“ Кати? Ето как изглежда днес, на 44 (Снимки):

Помните ли "волната пеперуда" Кати? Ето как изглежда днес на 44 (Снимки):

Помните ли изпълнителката на една от най-емблематичните песни в поп-фолка – „Волна пеперуда“?

Популярната навремето Кати залезе от певческия небосклон, но пък е активна в социалните мрежи, където видяхме, че за тези години не е мръднала!

Все така красива и слаба, макар и с леко коригирано лице, посрещна своя 44-ти рожден ден позабравената вече пеперуда на попфолка. Тя се отказа от сцената на върха на кариерата си преди години, за да се отдаде на майчинството и семейството си, припомнят от show.bg.

Кати попфолк

С козметика от луксозна известна марка реши да се поглези за празника си хубавицата.

Годините не й личат, а красотата си тя е подпомогнала с ботокс в челото и хиалурон в устните. Иначе изпълнителката на „Най ми е добре с няколко мъже” не крие, че още преди години напълни пазвите си със силикон. Тя сподели, че основният шопинг днес е „поверен на 14-годишната й щерка Джули, която също ще „намаже” покрай празника на мама. Тийнейдъжърката, която завършва тази година 8-и клас, от понеделник тръгва присъствено на училище, а досега като всички деца учеше онлайн.

Кати днес

Чисто по женски, бившата певица, най-добрата й приятелка и дъщеря й ще седнат да похапнат в скъпарски средиземноморски ресторант в същия мол, откъдето рожденичката смята да си направи козметичиния подарък. Родената в Перник на уж нещастния 13-и, петък, винаги е казвала, че в датата няма нищо фатално, а точно обратното – на нея й носи късмет, дори дъщеря й Джулиана е родена на 13-о число.

Кати на 44

Преди няколко години Катето се раздели с таткото на щерка си Николай и оттогава сама се грижи за наследничката им, помага й в уроците, кара я и я прибира от училище, а преди време призна, че именно заради нея дори се е научила да готви – знайно е, че изпълнителката на вселенския хит „Лунна нощ” никак не си падаше по домакинската работа. Сега обаче тя никак не я притеснява.

Кати волна пеперуда

Преди три години злобни измишльотини забъркаха сексапилната блондинка с петричкия кмет, като се твърдеше, че тя дори има бутици в града, но Катя Михайлова (както е истинското й име), както и градоначалникът отрекоха публично и стана ясно, че даже не се познават. На връх рождения се ден изпълнителката на незабравими чалга хитове е получила стотици поздравления в социалните мрежи и е доволна, че не е забравена.

Източник: За жената


Публикувана

в

Тема: