Потрес! Кристиан Костов вече дори говори като жена /нови снимки/

Потрес! Кристиан Костов вече дори говори като жена /нови снимки/

След като наскоро ви показахме как Кристиан Костов се разхожда, облечен в рокля пред Народния театър, което очаквано предизвика бурни реакции в мрежата, ето, че не закъсня и реакцията на изпълнителя.

Младият певец, който прослави България до второто място на песенния конкурс „Евровизия“ през 2017-та се завърна в родината си и предизвика истински потрес сред минувачи в този външен вид. Още по-потресаващо обаче, бе обяснението му.

Кристиан Костов„Просто седях на летището и си мислех колко съм благодарна. Благодарна съм за хората, които с гордост наричам свои приятели, благодарна съм за семейството си, благодарна съм за живота, с който съм била дарена и просто честно казано на щастливото си място.Знам, че това чувство не е завинаги, но точно в този момент – щастлив съм. Чао, България! Беше удоволствие да се върна у дома! Поздрав за всички, които ме накараха да се почувствам много приветлив“, пише Костов в профила си.

Разбира се, директния превод на написаното от него излиза в женски род, което нямаше как да остане нито незабелязано, нито некоментирано от многобройните му последователи.

Клюки за Кристиан КостовВеднага след това последователите му заляха снимката с коментари. Някои от тях одобриха смелата метаморфоза с бурни реакции, но фотосът не беше подминат и от някои неодобрителни по-консервативни възгледи.

„Каква е тази гейска работа сега? Момче ли е, момиче ли е? Много лош пример дава на младите. Този свят се е побъркал просто.“, написа един от моралистите във Фейсбук.

Кристиан Костов като жена