Повторете 12 пъти следните думи и премахнете уроките

Повторете 12 пъти следните думи и премахнете уроките

Ако сте попаднали в плен на уроките, то тези съвети на Е-новини със сигурност ще са ви от полза.

Не е изключено да се чувствате постоянно отпаднали, тъй като някой ви е урочасал. На практика уроките представляват негативна психическа енергия. Тази енергия е породена от злобата и завистта на човека, който ви е урочасал.

Лошата енергия пробива вашата аура и носи отрицателно програмирана енергия.

Обикновено това е спонтанна реакция, която понякога не зависи от хората, които ви урочасват. Те просто имат т. нар. лоши очи. Лесно можете да познаете, че сте паднали в жертва на уроки. В такива случаи се чувствате изнемощели, нямате настроение без видима причина, раздразнителни сте, измъчва ви главоболие, което не може да се излекува с медикаменти.

Не е никак трудно и действа почти експресно

Понякога дори може да вдигнете температура, сякаш сте настинали. Колкото и невероятно да ви звучи, в тези ситуации водата върши истински чудеса. Методите за „лечение“ на уроки са доказани във времето. Някои от тях са на хиляди години.

Налейте в буркан течаща вода. След това се наведете над водата и повторете 12 пъти следните думи:

„Господи, пази ме и ме защитавай от уроки. Пази ме от зли мисли и лоши очи.“

В края на тези думи кажете „Амин“ и напръскайте с водата от буркана три пъти дрехите и леглото си или тези на човека, който е бил урочасан.

Необходимо е да се миете с тази вода по три пъти на ден. В същото време не трябва да я ползвате за пиене. Само един ден след като направите всички тези ритуали, ще се почувствате много по-добре. Истината е, че вече ще сте се избавили от уроките и ще започнете живота си отново.

Ще усетите прилив на енергия и ще се почувствате в пъти по-добре.

Източник: Novinibg.net