Познахте ли я? Едно от най-красивите лица в „Откраднат живот“

Познахте ли я? Едно от най-красивите лица в "Откраднат живот"

Едва ли някой ще се учуди, че точно Диана Димитрова преди години е станала „Мис Бал“ на своя абитуриентски бал. Актрисата, която изигра красивата д-р Зорница Огнянова в „Откраднат живот“, върна лентата назад и сподели любопитни кадри в социалните мрежи.

На снимките приковаващата погледите и до днес брюнетка е семпло облечена в дълга черна рокля и по всичко изглежда, че още от тогава е знаела как да отнесе конкуренцията, пък било то и нецеленасочено.

„Ами да, бях мис Бал! Беше ми доста забавно, защото нямах такива мераци. 12 клас вече бях сигурна, че ще кандидатствам в НХА и завърших, като ученичката с най-много извинени отсъствия и в същото време отличник на випуска в паралелката изобразително изкуство. Да е жива и здрава класната ми, че изтърпя всичките ми простотии!

Нямаше как да рисувам в подготовката за изпитите до 5 сутринта и да ходя за първи час. А в знак на протест, защото не разбирах истерията покрай баловете, половината от роклята ми беше от втора употреба“, пише Димитрова в профила си.