Преди 11 години тя шокира света когато се омъжи за себе си! Днес все още е щастлива

Преди 11 години тя шокира света когато се омъжи за себе си! Днес все още е щастлива

Карън Рийд, която преди 11 години се ожени за самата себе си, все още поддържа щастлива връзка и се чувства щастлива в брака, пише в. „Метро“.

Петдесет и една годишната дама се задомила на 1 май 2010 година, като се врекла във вечна вярност на себе си. Докато смъртта я раздели.

През изминалото десетилетие тя имала няколко „забежки“, но нищо сериозно, което да я предизвика да се разведе със себе си.

Карън Рийд живее в уелския град Порт Талбът. Когато станала на 40, тя си казала, че ѝ е време да се задоми. И си избрала за брачен партньор човека, когото обичала най-много на света – себе си.

Карън РийдПрез живота си Карън се научила да поставя своята персона винаги на първо място. И държала на развитието си като независима жена. На венчавката поканила тесен кръг от най-близките си хора.

Сватбата не била официална, но церемонията си била истинска, с булчинска рокля, шампанско и лимузина. Тържеството било организирано в петзвездния хотел „Морган“ в уелския град Суонси.

Поканените гости били 16, сред които фигурирал и 80-годишният и баща Брайън. Присъствала също и 21-годишната ѝ дъщеря Ийви, а 48-годишният д-р Гарет Томас ѝ станал кум.