Преходът свърши! От днес България официално е Американска колония!

Преходът свърши! От днес България официално е Американска колония!

„Има вариант при едни предсрочни избори след няколко месеца, „Има такъв народ“ да вземе властта. Но Слави Трифонов ще управлява като Джо Байдън в САЩ.

Байдън е една марионетка, чиито конци се движат от над 200 съветници. Не се заблуждавайте от личния характер на Трифонов.

Да, той е егоцентрик с огромно его и диктаторски нрав. Но това съвсем не значи, че не е политически продукт на един елитарен кръг, който го издигна и ще му дърпа конците от задкулисието. И със сигурност този елитарен кръг не е български.

„Днес е първият ден на поредния политически цикъл, в който влиза България. Досегашната политическа система катастрофира, а от трите големи мастодонта ГЕРБ, БСП и ДПС, ми се струва, че макар и с големи поражения, ще оцелее само БСП… Защо БСП ли? Защото единствена сред тези три партии има идеология. ГЕРБ е клиентелистка бизнес-корупционна формация, а единственото лепило за членовете и симпатизантите на ДПС е етническият им произход – това лепило няма да издържи още дълго.

Слави Трифонов ще е титулярът и фаворитът на сегашната политическа пролет. Но популистката му формация ще танцува само едно лято- за повече няма потенциал“. Това каза пред БНР политическият анализатор Валентин Вацев.

По думите му в момента и трите системни партии са в люта криза, която ще унищожи две от тях:

„Партията на българските чиновници няма вече възможност да управлява под шапката на разпадащата се ГЕРБ. Затова през следващите месеци голяма част от държавната администрация и най-вече калинките на Хунтата ще се пренасочат към членство в „Има такъв народ“. Защото само това им гарантира оставане на топлите работни места.

Кризата в БСП е от друго естество. Външни сили с адрес американското посолство в София превърнаха Столетницата в бойно поле, където битка си дават външни и вътрешни купени субекти. Партията е подложена на невероятен натиск защото е социална, а наличието на подобен политически субект не влиза в американските планове за колонията им България. Особено във времената на проповядвания от Вашингтон антисоциален глобализъм.

Партията на баланса и опосредствяването ДПС не може вече да удържа позицията си на феодален владетел спрямо турското население. 21-ви век работи срещу Доган“.

Вацев допълни още:

Предстои отлив на членове на ГЕРБ и преливането им в новата партия на Слави Трифонов. Шоуменът ще бъде буквално торпилиран с любовни послания от влюбеното във властта държавно чиновничество. И с финала на този процес ГЕРБ ще спре да съществува“.

Според анализатора за геополитическият ни ментор САЩ е важно дали България ще има правителство, което с готовност да участва в антируската кампания. От всичките 6 партии, които влизат в парламента на тези избори, само БСП не декларира подобно желание, не декларира подкрепа за проекта „Три морета“… и вижте какъв печален изборен резултат им осигуриха. А вижте и кои партии в момента са във възход. Все си мисля, че ако БСП бяха яхнали метлата срещу Москва, бяха се отдали на анти-руска риторика, щяха да спечелят изборите и да съставят правителство. Вие си направете изводите кой решава тези неща, при положение, че 80 % от българите са русофили.

„Има кой да каже кое е „правилното“ правителство за България. България е част от натовския антируски фронт и само декларирането на вярност към тази позиция осигурява бъдеще в политиката на нашите партии“.
Вацев прогнозира нови избори до началото на следващата година.

Източник: Skandalno.net