img
Home / Жълта зона / Преслава хвърли бомбата: Ако не бях станала певица щях да съм тираджийка

Преслава хвърли бомбата: Ако не бях станала певица щях да съм тираджийка

/
/
/
333 Views

Преслава призна, че е била в ужас от коронавируса в началото на пандемията през март миналата година.

Певицата, която първа спря участията си още преди официално да бъде обявена пандемията, се страхувала да не зарази единственото си дете Паола, като обикаля по заведения за участия. Затова тя не смята годината за изгубена, защото се посветила изцяло на дъщеря си.

„Бяхме се оттеглили в селото на моя мъж. Не искахме да се виждаме с никого, никой не ни помагаше и в отглеждането на детето.

Пазарувахме наведнъж за 10 дни, а после оставяхме покупките за една нощ в колата, за да умрат вирусите. В магазина ходехме облечени като медиците в ковид отделенията“, разказа звездата пред Нова телевизия. С възстановяването на концертна дейност, сега Паола не иска да пуска майка си и баща си на участия.

„Щом види, че аз или баща й се обличаме, веднага започва да повтаря: “Няма мама ходи на работа“, имитира Преслава бебешкия говор на щерка си.

Младата майка е категорична, че с идването на Паола животът й добил смисъл.

„Детето е смисълът на живота“, категорична е Преслава. „Тя е много отворена към хората, контактна е. Ние с баща й сме били доста свити и срамежливи като деца“, обясни изпълнителката. Тя и Павел изкарали коронавируса, като при нея било една идея по-зле. Е-новини припомня, че певицата преди време показа теста си за антитела, но въпреки че ги има, тя и мъжът й са решени да се ваксинират.

Баща й също го направил, макар че имал притеснения, преди да го боцнат. „Ако не бях станала певица, щях да стана като татко тираджийка. Бях добра и по математика, но едва ли щях да се занимавам с висша математика. Езиците също ми се отдаваха и моя учителка дори се беше запалила да ме праща на работя в Германия заедно с дъщеря й,“, върна се в миналото Преслава пред „Събуди се“.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *