Преслава показа как разпуска след участия. Фенове: Много нейни колежки никога не биха го направили

Преслава показа как разпуска след участия. Фенове: Много нейни колежки никога не биха го направили

Преслава може да е най-голямата фолк звезда у нас, но пък по никакъв начин не парадира с това. Изпълнителката на хита „Водка с утеха“ прекарва всяка свободна минута в родното село на половинката си – Оселна.

Вместо да се хвали, че яде в скъпи ресторанти и почива на луксозни яхти, любимката на цяла България шашардиса всички с последното си любителско видео от кошара с овце.

„От сцената във фермата“, е написала Преслава под клипчето, в което тя и дъщеря й Паола се радват на малки агънца. Съвсем неочаквано, Преслава е коленичила в изпражненията на животинките и по детски е прегърнала едно от тях.

„Много нейни колежки никога не биха влезли в кошара, със сигурност ще им се повдигне още от вратата. Няма да издържат на миризмата. А тя за пореден път доказа, че е един съвсем нормален човек, в който няма и грам звездомания“, хвалят я в мрежата.

Чалга фурията обича да ходи на село, тъй като там въздухът е по-чист и полезен. Преслава очевидно харесва спокойствието на Врачанския Балкан, където прекара по-голямата част от пандемията. А нейната дъщеря също е шастлива, когато цялото семейство са на село.