Разказ от първо лице: Бях в клинична смърт и видях Ада отвътре!

Разказ от първо лице: Бях в клинична смърт и видях Ада отвътре!

Мъж на име Бил Уайз твърди, че в продължение на 23 минути е бил в състояние, подобно на клинична смърт. През това време пътувал до ада, където видял как „милиони хора крещят от агония в опушени подземия“.

Мъжът настоява на това свое преживяване в интервю за американската мрежа TCT Network.

През нощта към 3 ч. Бил станал и отишъл в кухнята да пие вода. Изведнъж се почувствал зле. Нещо измъкнало душата му от физическото му тяло и след това го „хвърлило“ в дълъг тунел. По правило хората, преживели клинична смърт, описват как са отишли ​​в рая, където са видели своите починали роднини, ангели или дори самия Исус Христос. Но Бил се озовал в ада.

„Ставаше все по-горещо и затова кацнах на каменния под на затворническа килия в ада. Имаше каменни стени, решетки, беше по-скоро като тъмница – мръсна, миризлива, пълна с дим тъмница“, разказва мъжът.

Преди Бил да има време да разбере какво се е случило, до него в килията видял две ужасни същества. Те били огромни и с някакво чувство Бил осъзнал, че са демони.

Мъжът не описва подробности за това, което са казали и как са се държали, но накратко посочва, че тези демони са започнали да хулят, да говорят гнусотии за Бог и да се държат много свирепо. „Топлината тук беше непоносима и непрекъснато се чудех как мога да издържа на това и да съм жив. И защо стигнах тук и как“. И тогава демоните насочиха омразата си директно към Бил. Един от тях сграбчи Бил и го хвърли бурно до стената.

„Имах чувството, че всичките ми кости са счупени. Да, разбирам, че душата няма кости, но ми се стори така“, разказва за ужаса мъжът. След това затворническата му килия била осветена с това, което той вярва, че е Божието присъствие, но за кратко, защото отново била обзета от тъмнина. После демоните го изкарали от затворническата килия и го поставили до „съвсем истинско“ огнище.

Бил видял хиляди хора в тази яма, крещящи и изгарящи, добавяйки, че приличат на живи скелети.

Според американеца на това място имало различна степен на наказание. Самият той бил в нещо като изолация в самотно подземие. Бил напълно усети вонята на ада, описвайки я като отвратителна и гнила.

Изведнъж Бил се събудил здрав на кухненския под в къщата си. Според часовника той е бил „изключен“ от нормалното си състояние само за 23 минути. В следващите години той пише книга за своя случай, озаглавена „23 минути в ада“, която се превръща в бестселър на „Ню Йорк Таймс“ през 2006 г.

Източник: С кафето