Рецепта против рак от докторката, която посвети живота си на изучаването на болестта. 2 съставки в мощен тандем

Рецепта против рак от докторката която посвети живота си на изучаването на болестта. 2 съставки в мощен тандем

Тя е един от най-известните немски учени, посветила по-голяма част от живота си в борбата с най-коварното съвременно заболяване – рака.

Д-р Йоанна Будвиг е сред светилата по медицина в Германия. Макар да не е сред живите от 2003 г., нейните трудове все още се ценят из цял свят.

Тя е била химик с докторска степен по физика и химия, фармацевт и главен консултант по лекарствата и мазнините в Германия. Позицията й относно рака като проблем на мазнините предизвиква полемика и конфликти не само с производители на преработени мазнини, но и с последователите на популярния медицински метод.

Йоанна Будвиг

Тя обаче остава убедена в тезата си и посвещава половината от живота си в доказване на практическата валидност на своите изследвания. С течение на времето позицията на д-р Будвиг навлиза все по-сериозно в научните среди. През 2006 г. отваря врати и първият Германски холистичен раков център. Прилаганата диета за онкоболни в него е базирана изцяло по предписанията на д-р Будвиг.

диета против рак

Йоанна Будвиг установява, че в кръвта на тежкоболни пациенти с рак има дефицит на някои основни съставки, включващи вещества, наречени фосфатиди и липопротеини. Тя открива, че тези природни съставки могат да се набавят за около три месеца и когато това стане, туморите постепенно се свиват, слабостта и анемията изчезват, а жизнената енергия се възстановява.

Д-р Будвиг открива и естествения начин за набавяне на тези основни съставки, които са толкова необходими във всекидневната диета.

извара и ленено олио

Комбинация от само две естествени храни може не само да предотврати рак, но и да го излекува. Тези храни са органичното ленено олио и quark (прясно сирене или извара). За да бъдат ефективни обаче, те трябва да се консумират заедно.

Според предписанията на д-р Будвиг е нужно всеки ден да се консумират около 120 грама извара, смесена с 45 грама ленено олио. Сместа се разбърква добре, така че да не остават капчици от олиото. Разбъркано по този начин, лененото олио не причинява диария дори в случаите, в които се приема в големи количества.

диета д-р Будвиг

Природната формула на д-р Будвиг се използва терапевтично в цяла Европа за предотвратяване на рак, мозъчен инсулт, атеросклероза, сърдечен инфаркт, хипертрофия на простатата, стомашни язви (нормализира стомашните сокове), екземи (подпомага всички кожни заболявания), артрит (оказва благоприятно въздействие) и дори имунен дефицит.

Предписанията на Йоанна Будвиг се прилагат с успех при различни видове рак и в различни стадии.