Ретро СНИМКИ на лорд Минчев взривиха мрежата – вижте го като малък

Ретро СНИМКИ на лорд Минчев взривиха мрежата - вижте го като малък
Светският лъв Лорд Евгени Минчев показа една много лична снимка – той в невръстна възраст заедно с майка си и баща си.

Поводът популярният пиар експертът да се върне толкова назад в годините, когато е бил 3-4 годишен, е рожденият ден на майка му Лула.

„Девойче от село Баня, която ме е отгледала и възпитала както е могла. Даваше ми следните напътствия – Не кради, Не лъжи, Не убивай. Нещо като трите Божии заповеди на леля Лушка, както я наричаха всички. Винаги имах шест стотинки сутрин за баничка. И шест за боза. Богатството на онези времена…“, написа Лорд Евгени Минчев във фейсбук.

Малкият лорд заедно с родителите си

„Дали съм бил добър син, не мога да кажа. Спомням си за нея много често, запалвам свещ в църквата за мир на душата и. Благодаря и за онова, което е посадила в мен, за разцъфналите филизи, които дават плод и радват мен и хората“, сподели личната си история лордът, уточнявайки, че е в Лондон за провеждане на Британско българския бизнес бал.

„Благотворителният тръст за подпомагане на обгорени деца, чиито благодетел съм, днес имат своя ден. Три повода в едно. Ще помълчим минута за Кралицата. Майките са кралици. По-вечни от най-вечните. Благодаря“, написа трогателно светският хроникьор.

Майката на светския хроникьор – Лула

Както е известно Лордът е роден в Златица, осиновен е и прекарва детството си в Пазарджик, където заедно със семейство си живее изключително бедно в циганския квартал на града.

Учи във военно училище, но го напуска преди да завърши и отива в София. Започва да чисти входове и тъй като няма софийско жителство и постоянни доходи започва работа в градския транспорт.

С трогателните думи по адрес на своята майка осиновителка Евгени вероятно й е простил, тъй като преди време той сам бе споделил, че е избягал от нея след нейната остра критика, че е гей.

С майка си на свиждане във Военното училище. Тогава Евгени Минчев е на 15 години

Един ден собствената ми майка ми каза: Аз гей ли съм отгледала?!”. Затова се изнесох на квартира на 14-годишна възраст и с нея се видяхме чак на погребението й”, разкри преди време Лорд Евгени Минчев в телевизионно интервю.

Тогава той сподели, че мечтае за дете. „Докато нямам деца, всички деца в нужда ще бъдат мои”, каза още той.

Лордът призна, че в един период от живота си се е срамувал от миналото си. „Лъжех, че имам брат-близнак и всъщност той е бил ватман”, разказа Минчев.