Румен Радев: Борисов е готов на всичко! Знае, че загуби ли изборите, ще изгние в затвора!

Румен Радев: Борисов е готов на всичко! Знае че загуби ли изборите ще изгние в затвора!

Румен Радев призовава българите да гласуват масово, защото Бойко Борисов няма какво да губи!

Президентът Румен Радев апелира към българския народ да излезе и да гласува масово на парламентарните избори на 11 юли. Защото това е единственият начин не само да бъде спряна мафията, но и мутрите да влязат в затвора.

Румен Радев призова българите да се обединят!

Държавният глава е наясно, че екс премиерът Бойко Борисов този път ще се бие на живот и смърт. Той няма какво да губи и ще направи всичко, свръхсилите си дори, за да може ГЕРБ да спечели изборите. Това е единственият начин той и много от съпартийците му да отърват съда и присъдите.

„Борисов е заложил всичко на тези избори и хората трябва да знаят, че ще бъде готов да мине „през трупове“. Този човек отлично разбира, че ако партията му изгуби, следват арести и затвор.

Доказателствата за престъпленията и корупционните му схеми са толкова много, че моментално могат да му осигурят доживотна присъда. А в затвора с него е свършено. Затова ще се бори със зъби и нокти, с опити за манипулации и купуване на гласове. Трябва да попречим на това и най-сигурният начин е всеки българин да отиде и да даде своя глас“, призовава Румен Радев.

Думите на президента са напълно верни, тъй като днес самият Бойко Борисов надъхваше съпартийците си да „се стегнат“ и да се обединят, тъй като от тези избори зависело всичко. „Изгубим ли ги, с партията е свършено“, стресна ги Борисов, предава kritichno.com.