img
Home / България / Румен Радев: Длъжен съм да направя хората по-богати! Никоя пандемия не може да ме спре

Румен Радев: Длъжен съм да направя хората по-богати! Никоя пандемия не може да ме спре

/
/
/
621 Views

Румен Радев увеличава доходите на българите!

Президентът Румен Радев си е поставил за цел да избави българския народ от нищетата, в която живее от десетилетия. Той не може да гледа повече клошари по улиците и немотия в провинцията.

Ето защо ген. Радев е изготвил 5-годишен план, който да изправи семействата на крака. Той предвижда увеличение на детските надбавки при раждане, увеличение на бюджета за майчинство, увеличение на пенсиите и средната работна заплата.

Румен Радев повишава стандарта на живот на българите

Всичко това президентът смята да постигне чрез служебното правителство, което е изцяло подвластно на него. Въпреки предстоящите избори на 11 юли, ген.

Радев си правел сметката да управлява България чрез служебния кабинет поне още година, а защо не и повече, като през това време спечели и втори президентски мандат и така ще овладее цялата власт в държавата. Този период от време ще е достатъчен да подобри стандарта на живот на българина.

„Длъжен съм да минимизирам финансовия риск за българските граждани. Те трябва да спрат да живеят с безмилостни кредити и непосилни ипотеки.“ – разкрива Радев.

Той е убеден, че пандемията, дори и да продължи, няма да провали плана му да направи България по-добро място за живеене.

Източник: Зона 98

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 0 Average: 0]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *