img
Home / Бомба / Румен Радев: ГЕРБ са разобличени! Няма да позволим нито един фалшив глас!

Румен Радев: ГЕРБ са разобличени! Няма да позволим нито един фалшив глас!

/
/
/
590 Views

Румен Радев е категоричен, че това е краят на ерата Бойко Борисов и ГЕРБ!

Краят на пагубната за България „ера“ на Бойко Борисов и ГЕРБ дойде. В това е убеден президентът Румен Радев, който коментира съвсем спокойно последната издънка на бившия премиер. А именно посещението му в Турция, при Реджеп Ердоган.

„Това, което направи Борисов, говори само по себе си. И показва ужаса му, отчаянието, което го е обзело, макар всячески да го крие и да се държи като победител. Но метаните, които направи пред Ердоган, няма да го спасят и няма да го върнат на власт.

Българите вече отдавна знаят какво искат и най-вече какво НЕ искат. А те не искат тези, които обрекоха народа на мизерия и го докараха до просешка тояга – с кражбите си години наред“, коментира Румен Радев.

Държавният глава е убеден, че този път, на изборите на 11 юли, българите ще излязат масово да гласуват и ще дадат вота си за нови, кадърни и можещи личности. Надеждата му е победителите от изборите да съумеят да сформират кабинет, който да заработи моментално в полза на държавата.

„Със сигурност ще си навлека поредната порция обиди и обвинения от господин Борисов, но ще кажа, че не вярвам ГЕРБ да получи мечтаните гласове този път. Не и след като вече разобличихме няколко техни опита за купуване на вота. Няма да позволим нито един фалшив глас“, категоричен е Радев.

Турски журналист съсипа Бойко Борисов: Ти си престъпник, признай си за фабриките, хотелите и милионите!

Той припомни разкритията на вътрешния министър Бойко Рашков за опити за подкуп и изнудване в Пловдив, които вече са пресечени, пише kritichno.com. Именно затова е била и неочакваната визита на Борисов в Турция – за да потърси спасителната сламка там.

„Вотът в Турция е надеждата за ГЕРБ, защото той е организиран, той е на хартиени бюлетини. Но няма да позволим чужда държава да се намеси във вътрешните работи на страната ни. Според мен този ход беше груба грешка – последната груба грешка на бившия премиер“, казва Румен Радев.

Източник: Портал 21

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *