Румен Радев: Ще повишим доходите на българите! Царството на олигарсите свърши!

Румен Радев: Ще повишим доходите на българите!

Когато парите се разпределят правилно, тогава има за хората, твърди Румен Радев!

Царството на олигарсите свърши! Оттук нататък ще се мисли и работи за хората. В това е категоричен президентът Румен Радев, който каза „Баста!“ на мафията и корупцията, прояла държавата ни до дъното.

Президентът Румен Радев не изключва по-дълъг живот на този кабинет

Генерал Радев се е заел да повиши жизнения стандарт на българите като основното за това е покачването на доходите. Държавният глава вече е разпоредил на служебния кабинет преизчисление на пенсиите, следва повишаване работната заплата на гражданите.

Според Радев е огромна вероятността това служебно правителство да постигне набелязаните цели и да управлява страната много повече от три месеца.

„Ако на предстоящите избори резултатите не се различават особено много от предходните, то сформирането на кабинет отново може да се окаже невъзможно. И настоящото служебно правителство да продължи управлението си.

В момента ние работим точно така – не временно, а по съвест и с реални планове и решения за бъдещето. Казваме край на бедността, на мизерията, в която тънат родителите ни. Казваме край на своеволията на олигарсите, тънещи в разкош на гърба на цяла една нация“, заявява Румен Радев.

И допълва, че когато парите в една държава се разпределят правилно, а не потъват в нечии джобове, тогава има за хората. Тогава страната върви напред.

Както вчера стана ясно, още на първия ден от управлението си, служебният кабинет на Радев, с премиер ген. Стефан Янев, реши да продължи да отпуска по 50 лева месечно на всеки пенсионер.

Както и да продължи икономическите мерки за обезщетяване на хората по време на кризата, пише istinata.net.