Румен Радев закова Борисов: Да си плати поне винетката! Ако няма пари, ще му я подаря!

Румен Радев закова Борисов: Да си плати поне винетката!

Ръкавицата е хвърлена – за пореден път. След поредните нагли обвинения на Бойко Борисов срещу президента Румен Радев и твърденията, че държавният глава е хвърлил страната ни в криза, генералът остана спокоен.

С присъщото си хладнокръвие и добро възпитание той не отговори на нападките на бившия премиер от ГЕРБ. А просто го посъветва да поправи най-дребния си „пропуск“ – да си плати винетките и Гражданската отговорност.

Както вчера стана ясно, Борисов и кордонът му от автомобили, с които всеки ден обикалят предизборно страната, са без платени винетки и без Гражданска отговорност, пише petel.bg. Всички до един!!!

Това много лесно може да се провери от всеки човек в сайта за проверка на сключена Гражданска отговорност като се въведе номера на колата. В случая на Борисов номерът е СВ 6415 МТ. Странно как същият този номер се оказа прехвърлен от джипа на Аудито му.

„Господин Борисов се кълне, че той управлява най-добре държавата, че спазва всички законови разпоредби и винаги е държал на реда. А в същото време той и хората му шофират без винетки и без Гражданска отговорност. Нещо, за което всеки друг водач на тяхно място ще бъде строго санкциониран.

Призовавам господин Борисов да поправи грешката си веднага, а ако няма пари и изпитва финансови затруднения, аз с удоволствие ще му помогна. И ще му подаря и двете“, размаза го президентът Румен Радев.

Държавният глава е категоричен, че своеволията на Борисов и ГЕРБ не могат да продължават вечно. И гарантира, че предстоящите избори ще са по-различни от всички досега.

„Няма да позволим и един купен глас! Проверките и наказанията ще са страшни. България няма да бъде затрита, времето на корупцията беше дотук“, категоричен е Радев.

Източник: Портал 21