Сашо Кадиев и новата му любов с обща снимка

Сашо Кадиев и новата му любов с обща снимка

Топ красавица е новата жена до водещия Александър Кадиев – Ивелина Чоева.

Едва ли знаете обаче, че двойката има официална снимка, датираща много преди медиите да разберат за връзката им. Хубавата Ивелина се радва на изключителен успех – включена е само преди дни в престижната класация „30 под 30“ за 2020 г. на списанието за бизнес и финанси „Форбс България“.

23-годишната хасковлийка е класирана от журито в категорията „Социално предприемачество“ със своето Сдружение „Помощ за теб“.

От „Форбс“ посочват, че за тях това са 30-те българи, които имат всички необходими умения и горят от желание да променят света. Ивелина е била удостоена с тази чест заради безплатното мобилно приложение за жени и деца – жертви на домашно насилие, създадено от нея.

„Аз лично не съм била жертва, но близки приятелки бяха в подобна ситуация. През 2018 се запознах със статистиката в България и си оказа, че страната ни е в члените места не само в Европа, но и в света. Започнах да работя с айти екипи, които довършиха приложението.

В него събрахме всякаква информация с помощни центрове, национални спешни линии, бутон за локализация на жертвите и успяхме да направим нещо, което да бъде полезно не само на жертвите, но и на техни приятили. Смятам, а и не само аз, че не се дава достатъчно гласност на проблема и не се прави достатъчно за неговото разрешаване“, разказва приятелката на Кадиев в специално заснето видео за „Forbes“.

Самият Сашо Кадиев лично се е включил в каузата на изгората си, но когато е направил това никой не е подозирал, че има връзка с нея. През март миналата година двамата са застанали прегърнати пред обектива в специална фотосесия за популяризирането на приложението.

„Насилието трябва да спре! Мъже, бъдете нежни, разбиращи, любящи. Жените са единственото красиво и любящо в живота ни. Те са нашите майки, приятели, колеги, нашите любими. Нуждаем се от повече МЪЖЕ, които имат куража да застанат ДО жените, а не срещу ТЯХ“, обявил се е тогава в подкрепа на делото на приятелката си Кадиев.

Сашо Кадиев и Ивелина ЧоеваИзточник: Бургас 24