Сашо Кадиев става татко за втори път! С Чоева работят за момченце

Сашо Кадиев става татко за втори път! С Чоева работят за момченце

Тв водещият Александър Кадиев и половинката му Ивелина Чоева работят за бебе, научи Kliuki.net. Въпреки че е едва на 24 години, красивата моделка е готова да дари сина на Катерина Евро с още едно дете.

Тъй като Кадиев вече има 7-годишна дъщеря от връзката си с Таня, той силно се надявал този път да дундурка момченце.

С Чоева дори работели по специална схема, която гарантирала мъжки пол. За целта двамата правели опити само в определени месеци.

Още миналата година се заговори, че Чоева може да е бременна от Кадиев, тъй като показа съмнително коремче, припомня „Уикенд“. Оказа се обаче фалшива тревога и Ивелина заяви, че все още й е рано да става майка.

Явно обаче тази година е променила мнението си, а според запознати това се дължи изцяло на Кадиев, който успял да я убеди, че им е време.

Ивелина се разбирала прекрасно с дъщеричката на Мамин Сашко. Малкото Кате наричало Чоева „кака Ивка“ и много я харесвало. Манекенката си била близка и с бившата жена на Кадиев, с която често се чували.

Но най-доволна била Ивелина от отношенията си с Катето Евро. Свекърва й умеела да предразполага снахите си и двете бързо стопили ледовете.