Семейство от Бургас дари шанс за чудо на две двойки с проблеми

Семейство от Бургас дари шанс за чудо на две двойки с проблеми

Отворете сърцата си и опишете своята история, изпратете я на Мариела, която 10 години преминаваше пред ада в своята борба за дете

Младо семейство от Бургас, преминало през тежка борба за дете, ще дари две инвитро процедури на двойки, които нямат възможност да сбъднат мечтата си по друг начин. Мариела и Груд Илиеви водят битката за своето чудо цели 10 години.

Те минават през немалко разочарования и много трудни и болезнени моменти белязват този етап от живота им. Накрая се ражда тяхното щастие в лицето на дъщеря им и осмисля всичко, през което са преминали.

През годините, в които посещава безброй клиники и се среща с най-добрите специалисти в областта на репродуктивната медицина, Мариела неведнъж вижда отчаянието в очите на жени като нея. Сред тях има и такива, които нямат възможността да направят повече от един опит. Именно заради тях младата бургазлийка се вдъхновява и написва детска книжка с ясната цел – да помогне на нуждаещи се двойки, които бленуват за дете.

Така се появява „Обиколка на Луната с Ари“. Между красивите страници на книжката е поместена история, родила се от въображението на очарователния седемгодишен мечтател Ари – сърдечно и любопитно момче, което обича да изследва, изучава и разбира света около себе си. Фантастична история за 7-годишния Ари, който обикаля половината Луна с балон с горещ въздух, а другата половина – с ракета.

След раждането на малкото им момиченце, семейство Илиеви се залавя да издаде книжката, а средствата, събирани от продажбите й – да дари на две семейства с репродуктивни проблеми. И в момента те се търсят.

„Благодаря на всички хора, които ме подкрепиха и закупиха книгата ми. Те са причината да успеем да реализираме каузата си“, каза Мариела Илиева. Тя разкри пред Флагман.бг, че в момента пише и рисува илюстрациите към втората си книга. Мариела леко открехна и завесата към сюжета – във втората част Ари вече е на 8 години и посещава други планети от Слънчевата система. „Целта и на тази книга е, ако можем, да помогнем на още семейства, които мечтаят за дете“, каза младата авторка.

Двойките, които желаят да участват, могат да изпращат писмата си на адрес obikolkanalunata@newlifeclinic.bg до 31.05.2021 г., а имената на щастливците, които ще имат възможност да сбъднат най-съкровената си мечта, ще бъдат обявени на специална церемония на 5 юни в присъствието на нотариус.

Опишете своята история без притеснение, бъдете искрени и можете да получите още един шанс по пътя към най-голямото щастие. Анонимността на всички, желаещи да се включат, е гарантирана, а имената на избраните ще бъдат публикувани само с тяхното изрично съгласие. Част от изпратените писма ще бъдат публикувани също напълно анонимно във Фейсбук профила на благотворителната кампания.

Подробности за инициативата вижте във видеото на Мариела:

Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

https://www.youtube.com/watch?v=NGCSXXNOFQY