Шокиращи разкрития: Бойко Борисов има 8 млрд. от рекет и далавери /ВИДЕО/

Шокиращи разкрития: Бойко Борисов има 8 млрд. от рекет и далавери /ВИДЕО/

Епохално интервю на мачкания от хунтата ГЕРБ Пламен Бобоков при Веселин Дремджиев. Според признанията на бизнесмена Баце притежава приблизително 8 милиарда лева, видя Е-новини!

Мнозина си го мислим, но все още малцина се осмеляват да изрекат на глас зловещите ни предположения:

Носят се слухове, че състоянието на Борисов възлиза на 3,5-4 млрд. евро, т.е., 8 милиарда лева… от “комисионни” и “отчисления”! Всичко е унищожено. Борисов и кликата около него са като заразно зло.

Навсякъде цари тотална деградация и тотална корупция и се изискват огромни усилия, за да се промени това. Най-важното е българинът да излезе и да гласува, защото тия хора няма да си отидат лесно. Борисов все пак краде само 10-15 процента, а представете си тези около него.

Това е нещо страшно. Битката тепърва предстои. Не може да си стоим по къщичките, да хапваме, да си пийваме и да гледаме сеирче.

Това са едни изключително злобни и отмъстителни хора, начело с лидера. 100% вярвам, че е заплашвал бизнесмен, че близките му ще го изядат без да разберат. Това е истинската мутра.

„Говори се, че личното богатство на Борисов възлиза на 3,5 – 4 млрд. евро от рекет за тези над 10 години управление. Става въпрос за сериозно ограбване на българския народ“, каза Бобоков.

„Навсякъде е пълно с тотална деградация и корупция. Ще изисква много време и усилия, но българинът вече диша по-спокойно, по-свободно“, смята Бобоков.

„Тези хора няма да си отидат лесно, повярвайте ми!“, категоричен е той. „Аз коментирам само горе-долу какво е откраднал Борисов, представете си около него какво е“, допълва бизнесменът.

Борисов не е мафиот, смята Бобоков. Причината – мафиотите имат код на честа, а Борисов няма чест.