Шопско хоро върху песен на AC/DC смая света: Чужденци не вярват на очите си и питат къде е това чудо (Видео)

Шопско хоро върху песен на AC/DC смая света: Чужденци не вярват на очите си и питат къде е това чудо (Видео)
Изпълнение на популярното българско шопско хоро под звуците на хардрок динозаврите от AC/DC смая сайтовете за споделяне на видео. Първоначално екзотичното изпълнение обиколи българските потребители, след което впечатли хиляди чужденци.

Те се надпреварват да питат къде се случва това чудо, след което поздравяват изпълнителите за оригиналната идея да съчетаят шопско хоро със звуците на хардрок.

За музикален фон ентусиастите са подбрали хита на AC/DC „Thunderstruck“ от популярния им албум The Razors Edge, излязъл през 1990 година. Той има по 5 платинени издания в САЩ и Канада и бързо превзема световните класации, като най-предни позиции при сингълите има именно „Thunderstruck“.

Шопското хоро под вокалите на Брайън Джонсън е изиграно в заведение в София, където е организирана една от набиращите все по-голяма популярност хоротеки.

В прекрасното изпълнение участваха любители на българския фолклор от няколко различни танцови формации. Най-много са били представителите на любителската група „Фолк палитра“.

Участниците в събитието разказват, че преживяването им е донесло истинско удоволствие и е допринесло за това забавлението да бъде пълно.