Ще си промените мнението за Жени Джаферович след тези признания за „Игри на волята“:

Ще си промените мнението за Жени Джаферович след тези признания за "Игри на волята":

Може би нямаше по-мразен участник в „Игри на волята“ тази година от риалити звездата Евгения Джаферович. Тя се сблъска с неочаквана хейтърска вълна в социалните мрежи, че дори и с откровени заплахи.

Ето че след големия финал на предаването Жени най-накрая реши да направи коментар за участието си във формата.

В скорошно интервю пред Мон Дьо жената на Ваня Джаферович призна, че ако можеше да върне времето назад, не би приела да участва в шоуто, защото участието й се оказа доста проблемно и за нея самата, и за имиджа й.

Жени Джаферович Игрите

„Записах се да участвам, за да изживея своята емоция на арената, на съветите. Не съжалявам, че не спечелих. Ако някой ме е надиграл, то значи така е трябвало. Не исках да ползвам грошовете, които имах. Не бяха мои, а на Генчо, които е спечелил сам. Можех да се спася, но не беше опция за мен“, сподели блондинката.

Всъщност критиката се е отразила зле на Джаферович, която не е очаквала подобна негативна вълна. „Много хора ми споделят, че гледат играта от страна на стратегията, разбират какво съм направила и всъщност ме поздравяват. Самосъхраних се, не съм чела и интересувала от мненията.

Някои хора само ми споменаваха, че съм била манипулатор, че съм лъгала. Не съм обидена, защото тази игра е такава. Ако играта беше само за физика, то щеше да има участници само като Гого и Фифо“, категорична е Жени.

Игри на волята Джаферович

Риалити звездата е на мнение, че всеки в Игрите е бил със своя стратегия, която го е извела до определен етап от надпреварата за финала. „Бях по-добра от някои, надиграх някои хора. После се обръщат и ме наричат лоша. Ами, не… просто съм била по-добра в стратегическата игра от теб. Това остана неразбрано от зрителите и участниците.

Аз нямам проблем с никой от тях, но доста лицемерно ми се усмихват. Идват в бара ни, гледаме предаването, усмихват ми се, правят се, че ме харесват, а знам, че не е така. Аз няма да отида при друг човек, ако не го харесвам“, заяви Джаферович.

Все пак гримьорката не е съвсем разочарована от случилото се в Игрите, защото е успяла да намери и някои близки приятели, сред които са Мирела и Валери. А пък загубите никога не са я плашили.

Оказва се, че по време на излъчването на Игрите Жени и нейното семейство са преминали през много труден етап. Дядото на Жени е починал на 79 години, което е и най-голямата загуба за нея. „Много хора подценяваха вируса, но дядо почина от него. Беше много жизнен човек, винаги ни помагаше и с децата. Имахме надежда, че ще се оправи, но не се справи. Бях вкъщи, когато научихме, че е починал, гледахме Игрите“, сподели през сълзи Жени.

Жени коментира и парезата на лицето си, която се е случила по време на бременността ѝ с дъщеря ѝ Леа. „Не съм била суетна и не съм суетна, но една сутрин станах и буквално не можех да си затварям лявото око. Пиех вода и тя изтичаше от устата ми. Не можех да се подложа на терапия, защото бях бременна, а лечението е тежко. Този период на забавяне доведе до последствия, които имам и до днес“, каза още Жени.

Източник: За жената