img
Home / Здраве / Симона Загорова стопи ударно 23 кг. след раждането – ето как успя да го постигне:

Симона Загорова стопи ударно 23 кг. след раждането – ето как успя да го постигне:

/
/
/
452 Views

Симона Загорова, която роди дъщеря си Галина през февруари, се завърна към участия с минус 23 килограма.

Дъщерята на Глория поднови изявите си през май и веднага направи силно впечатление с перфектната си фигура.

В края на същия месец Симона отговаряше на въпроси за бременността си във видео в youtube канала си и покрай това сподели, че качила 22 килограма.

Доста бързо свалила повечето, като й оставали 2-3 кг. От скорошна нейна изява се вижда, че и с тях се е справила. Младата певица обеща да разкрие по-нататък как е възвърнала толкова бързо фигурата си.


Както е известно, Симона и майка й Глория отдавна следват хранителния режим на д-р Людмила Емилова и редовно се подлагат на плодолечение. Така че със сигурност младата певица отново се е доверила на нея.

Заради типичните неразположения през първия триместър, Симона имала апетит най-вече за плодове и кисело мляко. Тогава качила само един-два килограма. През втория триместър апетитът й се повъзвърнал. Дъщерята на Глория признава, че пак й се пиело кафе, но си позволявала само безкофеиново, при това рядко, пише „Уикенд“.

Симона, която до преди бременността била пушачка, спряла цигарите, но през втория триместър страстта й към вредния навик се възвърнала. Младата певица признава, че стиснала зъби, проявила воля и не запалила нито веднъж. Подчертава, че осъзнавайки, че носи живот, нямало как да се поддаде.

Повечето килограми качила през третия триместър. Тогава напълняла, хормоните й бушували, чувствала тежест и постоянно й се пишкало. Тогава тя имала засилен апетит към тестени храни. След като родила, отминал и Симона бързо възвърнала форма с хранителен режим.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 0 Average: 0]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *