img
Home / Лична драма / Синът на Ваня Костова разкри двете ѝ предсмъртни заръки:

Синът на Ваня Костова разкри двете ѝ предсмъртни заръки:

/
/
/
364 Views

Певицата, която цяла България оплака тези дни, незабравимата Ваня Костова, е имала две предсмъртни заръки към сина си. Това разкри самият Боян Михайлов в скорошно интервю.

„Първата й заръка няма да мога да изпълня. Последното желание на майка ми беше никой да не плаче за нея. Казваше ми: „Боби, мама, като умра, не искам и ти да плачеш за мен!“. Нейното желание беше да бъде кремирана“, съкрушен е синът на певицата.

Той отрече спекулациите, че майка му си е отишла вследствие усложнения от ваксиниране срещу COVID-19. Звездата от естрадната сцена си отиде навръх Гергьовден – 6 май.

Боян разкри, че и той, и Ваня са били ваксинирани и с двете дози на „Пфайзер“.

„Не сме имали никакви особени оплаквания след първа и втора доца. И при двама ни се появи малко болка в ръката на мястото на убождането, при мама и лека температура. От ваксината тя не се чувстваше зле. В никакъв случай не е това причината за сърдечния инцидент. Други бяха здравословните й проблеми“, заяви Михайлов в интервю пред столичен таблоид.

Боян разказа още, че майка му е имала диабет, който доскоро не е бил инсулинозависим, но в последно време се е наложи да е на инсулин.

„Вдигаше кръвно, което се опитвахме да контролираме. Когато ставаше по-високо от обичайните стойности, веднага я настанявахме в болница, за да се погрижат за нея. Тази година отново заради увеличена кръвна захар – стигало се е до повече от 18, се наложи да лежи под медицински надзор“, каза още Боян.

Той възнамерява, след като се посъвземе от сполетялото го нещастие, да издаде албум с нови песни, които е записал с майка си. „Тази година България ще има възможност да чуе поне две от нейните песни, които не са звучали. Едната е нейна авторка. Разполагам с песни на майки ми за няколко албума – самостоятелен и дуетен с мен.

Самият аз имам поне за 2 албума, които досега не съм имал възможност да издам“, каза още Боян Михайлов.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *