Служебното правителство реже 250 000 гласа на ГЕРБ! Вижте как!

Служебното правителство реже 250 000 гласа на ГЕРБ! Вижте как!

Ако има честен вот, ГЕРБ ще паднат със 250 000 гласа. Тези гласове ще отидат при другите партии. Не смятам, че ГЕРБ ще бъдат първи. Това каза по Нова ТВ Христо Проданов от БСП.

На 4 април се обадих лично на един от шефовете на полицията, за да кажа, че в едно село в ломско се купуват гласове. Не беше направено нищо. В края на деня там имаше два гласа за БСП и 400 гласа за ГЕРБ. Става дума за полицията в Монтана. Ясно е, че това се случваше навсякъде.

Трябва да работиш с хора, на които имаш доверие, а не с хора, срещу които до вчера си се борил. Областният управител е представител на правителството на местно ниво. Не може новото правителство да работи с тях.

Христо Проданов от БСПТрябва да има професионалисти, които да върнат държавността. Нормално е всеки министър да сглоби своя екип. Очакванията не бива да са огромни заради малкия мандат. Те и нямат пари, за да извършат реформи. Янаки Стоилов получи санкция да участва в този кабинет.

Антон Кутев е достатъчно стойностен човек. Ние имаме принципна позиция-не се месим в работата на президента. Ако той има нужда от кадри, ние можем да предоставим такива. Няма нищо учудващо в социалното министерство да има човек от БСП. Ние сме били яростна опозиция в цялото 45-то НС. Трябва трайно да се отстрани ГЕРБ.

Уволнените полицейски шефове са си затваряли очите за купения вот. Затова и сега се скриха от страх от уволнение.

На изборите на 11 юли няма да има чадър над секциите. Няма да тичат цели тумби да гласуват платено, нито ще се сменят чували.

Така ГЕРБ ще „олекне“ с 250 хиляди купени гласве.