Спомняте ли си момичетата на късмета? Животът им днес няма нищо общо с телевизията

Спомняте ли си момичетата на късмета? Животът им днес няма нищо общо с телевизията

Момичетата на късмета Силвия и Ива от играта на Къци Вапцаров „Риск печели, риск губи“ се върнаха отново на екран, макар и за кратко в най-новата рубрика на „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Двете дами разказа пред водещия, че днес животът им няма нищо общо с телевизията. Силвия, която вече е блондинка, обича да пътува мъжа си по далечни и екзотични дестинации. Освен това слага изкуствени мигли на дами в свое студио. Ива може да се похвали с интересна кариера.

Тя дава шанс на млади сънародници да реализират професионалните си амбиции по света. Зрителите засипаха с комплименти двете дами, а някой бяха категорични, че Силвия е била доста по-харесвана от Гала.

„Силвето беше и е в пъти по-харизматична от Гала, ама Галето много нахъсана и проби до славата“, пише почитател на предаването на Къци.

„Ива е прекрасна! А и колко малко хора умеят да живеят в настоящето, а не в отчаяни опити да върнат миналото / младостта си. Поздравявам я за това“, коментира друга разчувствана зрителка.

„Много мил спомен. Върна че назад във времето, когато бях дете“, радва се друга. Момиче на късмета е била не само Гала, но и съпругата на Юлиан Вергов, както и Ива Екимова.