Стъки: Румбурак се опитва да ме злепостави, защото съм му конкурент за президент!

Стъки: Румбурак се опитва да ме злепостави защото съм му конкурент за президент!

Шефът на федерацията по ММА Станислав Недков – Стъки с язвителни думи към президента. Той се обърна към него с пост във фейсбук. Там той призова държавния глава да отговори „къде изчезнаха тези над 1.3 милиарда лева.

Ето какво написа:

„РУМБУРАК СРЕЩУ СТЪКИ

Предизборната кампания е в разгара си, но за някои поръчкови медии най-важния въпрос в държавата е дали Станислав Недков има служебен паспорт.

Някои от тези медии са същите, които пригласяха на служебния кабинет в опита му за отправяне на тъпи внушения, свързани с финансирането на федерацията по ММА.

Същите проявиха и двоен аршин, когато определиха, като “нахлуване” влизането ми в сградата, в която имам офис и плащам наем, а превземането на Съдебната палата и окупирането на кабинета на главния прокурор от съмнителни лица нарекоха “протест”.

За да изпълнят поредната си поръчка, тези същите звънят ли звънят настървени във Външно министерство, за да искат никому ненужна информация за мен.

Ако бяха прочели “Наредба за условията и реда за издаване на дипломатически и служебни паспорти от Министерство на външните работи”, щяха да разберат, че и под тоя вол теле няма да намерят.

В чл.5, ал.1, т.12 в Наредбата ясно е посочено, че ПРАВО НА СЛУЖЕБЕН ПАСПОРТ имат “ЧЛЕНОВЕТЕ НА РЪКОВОДСТВАТА НА националните браншови организации, сдружения и СПОРТНИТЕ ФЕДЕРАЦИИ, вписани в регистъра по Закона за физическото възпитание и спорта”.

ВСИЧКИ председатели на спортни федерации имат право на служебен паспорт и такъв е издаден на всеки от тях, който е пожелал.

Ние пътуваме с непълнолетни деца и младежи из цял свят, където представяме родината ни на световни, европейски и балкански първенства. Родителите им са се доверили на ръководството на федерацията да пуснат децата си зад граница и ние носим пълна отговорност за техните деца. Единственият начин да удостоверява в чужбина пред гранични власти, полиция, недай Боже медицински лица и т.н, че аз съм ръководител на делегацията, и че аз отговарям за тези деца е ако притежавам служебен паспорт, издаден от Министерство на външните работи на Република България.

Имат ли представа тези, които са продали душите си за няколко сребърника и търсят под вола теле каква отговорност е да отговаряш за 15-20 деца в чужбина.

Моя служебен паспорт съм го заплатил собственоръчно с лични средства, нищо че е за служебни цели. С неговото притежание не съм ощетил с една стотинка абсолютно никой.

Падна още една опорка на Румбурак, с която се опитва да ме злепостави и чрез клевети да ме отстрани, като конкурент за предстоящите през есента президентски избори.