Стъки внесе в посолството обвинения срещу Румен Радев и Бойко Рашков

Стъки внесе в посолството обвинения срещу Румен Радев и Бойко Рашков

Хиляди българи се подписват в защита на Станислав Недков – Стъки, след като стана ясно, че МВР го разследва, по анонимен сигнал.

Шефът на българската ММА федерация хвърли обвинение срещу президента Румен Радев и служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

За по-малко от денонощието инициативата в защита на Недков набра голяма подкрепа. В понеделник подписката ще бъде връчена в американското посолство и в посолствата на държавите от ЕС и НАТО.

Станислав Недков е председател на новоучреденото Консервативно-патриотично движение – КПД. Инициативен комитет издигна кандидатурата му за президент. Малко след това последваха репресивните действия срещу него.

Публикацията на Стъки във „Фейсбук“:

„БЛАГОДАРЯ ВИ, БРАТЯ И СЕСТРИ! Благодаря Ви за огромната подкрепа и любов, които получавам от Вас!

За 24 часа над 2000 души се подписаха в подписката против организираната срещу мен полицейска репресия от страна на Румен Радев и Бойко Рашков.

Тези двамата господа използват всички силови структури на държавата за саморазправа с мен. Само защото съм техен политически опонент и мисля различно, отбелязва Стъки и благодари на всички, които го подкрепят.