Стефан Янев: Готов съм на война! Не може крадци като Борисов и Пеевски да се разхождат на свобода!

Стефан Янев: Готов съм на война! Не може крадци като Борисов и Пеевски да се разхождат на свобода!

Стефан Янев е категоричен, че не може да търпи несправедливостта крадците от последните 30 години да се разхождат на свобода!

Премиерът на Република България Стефан Янев се опитва всячески да заличи последствията от кошмарното управление на ГЕРБ. Той залага преди всичко на прозрачност във всяка една сфера.

“Аз съм готов да изляза на война, за да защитя бъдещето на нашите деца. Не може крадци като Борисов и Пеевски да се разхождат на свобода. Ще спра този порочен модел.” – категоричен е служебният министър-председател.

Малко след като встъпи в длъжност Стефан Янев обяви, че заварва държавата в пълен хаос, от който няма да излезе лесно и бързо, а трябва време, писа Narod.bg.

stefan-yanev_600x400
Стефан Янев работи по ареста на Бойко Борисов

Премиерът е много доволен от действията на неговия екип до момента и уволненията на висши държавни служители. Според него “чистката” е задължителна, тъй като цялата държава е пропита от гнусотията на ГЕРБ.

Вече има индикации, че Стефан Янев ще управлява много повече от 2 месеца, тъй като е много слабо вероятно след 11 юли да може да се направи правителство. Ето защо служебният кабинет вярва, че може да промени държавата към по-добро и да я избави от корупцията.

Не само Янев, но и всички в това правителство държат да видят Бойко Борисов зад решетките. Вътрешният министър Бойко Рашков отдавна афишира готовността си да арестува експремиера.

Единственото, което спасява Баце до момента, е Иван Гешев, който открито заема страна, както обяви Румен Радев. Скоро обаче и главата на Гешев ще падне и тогава нищо няма да бъде в състояние да спаси Борисов от затвора.

60-годишният Стефан Янев е военен по професия и много близък с президента Румен Радев. Говорейки за война, Янев има предвид не само преносния смисъл, но и буквалния. Той не се страхува от революция, ако се наложи, само и само да прати престъпниците по затворите и с това да осигури на българския народ спокоен живот.

Източник: Паралел 42