Свети Мина ще дойде при вас, ако вие не можете да отидете при него (ВИДЕО)

Свети Мина ще дойде при вас ако вие не можете да отидете при него (ВИДЕО)
Свети Мина е един от най-големите и най-помагащи светци у нас. Ако не можете да отидете при Свети Мина, той може да дойде при вас

Няма църква или манастир, в които да липсва икона на Свети Мина – голяма, малка, яздещ кон или застанал прав.

В България има едно място, което наистина е вълшебно, защото там се намира огромната му икона в реален мъжки ръст.

Това е Обрадовският манастир, носещ името му в покрайнините на София.

Всяка година през манастира на Свети Мина преминават стотици хиляди вярващи, пристигнали да се поклонят на огромната чудотворна икона, която е коренно различна от всички икони, които вярващите познаваме.

В същия манастир се намира чудотворната икона на още един светец – Свети Фанурий, който особено много помага да си намерите подходящ партньор и да бъдете щастливи в любовта, дори това да означава да напуснете настоящия си партньор, ако той не ви дава онези емоции, от които наистина имате нужда.

Но докато Свети Фанкурий е по-тясно ориентиран в помощта към вярващите, Свети Мина е разнопосочен. Той помага да намерите изгубени вещи и душевно спокойствие. Помага да намерите подходяща работа, приятели, дори любов.

Светецът закриля децата, жените и семействата, защото докато бил жив, той бил войн.

Когато не можете да имате деца или страдате от някакво заболяване, пак Светецът ще ви намери подходящ лекар или лекарство. Той ще измоли от Господ да ви изпрати душата на едно дете, защото за появата на един човек на Земята не е достатъчно само биологичното зачеване.

Родителите правят тялото, но ако Господ не им изпрати душа, която да се въплъти в това тяло, няма бременност и раждане.