Тайната падна! Ето го любовника на Нора Недкова, който е по-възрастен от баща й

Тайната падна! Ето го любовника на Нора Недкова който е по-възрастен от баща й

Позабравената плеймейтка Нора Недкова успя да оплете в мрежите си нов богат дядка. От няколко месеца джобната варненка поддържа интимна връзка с чувствително по-възрастния от нея полски бизнесмен Конрад Рейзмунд, собственик на онлайн магазин за търговия с дрехи, внос от Китай.

Богаташът е дори по-възрастен от баща й и неслучайно семейството й не одобрявало връзката й. Нора обаче отдавна е в обтегнати отношения с родителите си и не се вълнува от техните съвети.

Близки до напористата миньонка разкриват пред „Уикенд“, че Нора се запознала с полския бизнесмен миналото лято покрай намеренията на баровеца да я ангажира като рекламно лице на онлайн бутика си „Ивет“. Още първата им „делова“ среща обаче прераснала в любовна история, която няма изгледи да приключи скоро.

Според признанията на Нора, направени пред нейни близки, дядо Конрад бил толкова хлътнал по нея, че дори й подарил пръстен с диамант на 14 февруари, без обаче да изисква от нея двамата да се сгодят. Полският баровец е настанил възлюбената си в тузарски апартамент под наем и дори й е предоставил за ползване джип, както и личното си „Порше“.

Всеки месец Нора Недкова получава заплата от 20 000 лева от търговеца на дрехи, която й се изписва от касата на онлайн бутика „Ивет“.

За да придаде важност на връзката си с полския застаряващ мераклия и за да не бъде упреквана в меркантилност, Нора твърди пред приятелките си, че изпълнява важна функция в бизнеса на Конрад – тя, видите ли, правела модната селекция на онлайн бутика му и лично поръчвала дизайна на дрехите в манифактурни фабрики в Турция и в Китай. Заради естеството си на работа палавата брюнетка често пътувала по бизнес дела до Истанбул заедно с интимния си приятел и работодател.

©

Въпреки че връзката на Нора с богатия дедик от Полша е трайна, нашумялата покрай участието си в риалити шоуто „ВИП Брадър“ варненка засега няма намерение да живее под един покрив с него. Нора поставила това като условие още в началото на връзката си с Конрад Рейзмунд.