Талисман от дафинов лист – задължително си направете!

Талисман от дафинов лист – задължително си направете!

Дафиновият лист е отлична подправка, която има и полезни енергийни и магически свойства.

Има много ефективни идеи за талисман от дафинов лист.

Дафиновите листа увеличават човешката енергия и отварят чакрите. Това е страхотен талисман за продуктивност, защото поддържа човешкия тонус. Дафиновите листа могат да се поставят в торбичка или в джоба.

Символ на финансов успех, любов и доброта

Дафиновите листа помагат да внесете доброта в къщата, да се отървете от кавги и конфликти. Укрепват връзката, така че експертите по биоенергия препоръчват да се използват по-често като подправка.

Ако поставите дафинов лист до себе си на работното си място, той ще започне да носи финансов успех в дългосрочен план, защото под негово влияние умът се освобождава от страх и несигурност.

Укрепване на енергийните потоци

Според учението на фън шуй, цялото пространство около нас е проникнато с тънки нишки от енергия Чи (Ци) – творчески потоци, които подхранват силите на хората и създават хармония в дома. Това растение наистина премахва лошите миризми и помага да превърнете дома си в източник на сила.

Защита срещу лоши очи и съперници

Спокойно можете да носите дафинов лист у себе си, когато излизате навън.

Дори, само ако го държите на рафта в кухнята, ще отблъснете лошите очи и злите сили. Зложелателите няма да се чувстват добре в дома ви и ще напуснат сами.

Други приложения на дафиновите листа

Ако сте посетили друг град или държава и искате да се върнете там отново, не забравяйте да си купите дафинови листа и да ги сложите в портфейла, чантата или колата си. Дафиновите листа ще ви напомнят за приятното време, което сте прекарали.