Теди Александрова: Имам истинска бомба срещу бившия Емрах Стораро. Държа коз, на който никой не може да се противопостави

Теди Александрова: Имам истинска бомба срещу бившия Емрах Стораро. Държа коз на който никой не може да се противопостави

Трилогията между Емрах и Теди Александрова е на път да приключи!

В последните няколко дни бившите гаджета се хванаха за гушите, изкараха си кирливите ризи. Стана ясно, че синът на Тони Стораро счупил носа на бившата си. Разбра се дори, че ходжа правил магии, за да развали любовта им.

Е, сериалът затихна.

Емрах платил част от сумата, която дължи на бившето си гадже. По думи на певицата Теди Александрова пари са причината да се стигна до целия скандал и двойката да започне да се пплюе публично.

Емрах е превел 15 000 лв. на бившата си изгора. Той показа платежно нареждане от банката. Сумата е за писането на песни от нея за него. Теди твърди, че парите, които й се дължат са в пъти повече. Според нея трябва да получи 20 хиляди евро.

„Това е една малка част от сумата, която дължите. Жалка и смешна история сте„, казва по адрес на семейство Стораро Теди Александрова.

Емрах се присмя на изпълнителката, като я нарече бедна, след като за 10 години кариера няма дори кола, да не говорим за друго имущество. Блондинката не му остана длъжна и веднага му отговори. Оказва се, че наскоро тя дава заем на Емрах в размер на 1000 лв., за да поправи колата си.

Певицата иска да получи своето от Емрах. Ако не го направи щяла да пусне истинска бомба срещу бившия си. По думите й имала коз, на който нито Емрах, нито някой от семейството можел да се противопостави, писа „България Днес“.