img
Home / Забавно / ТЕСТ: Какво ви очаква в любовта

ТЕСТ: Какво ви очаква в любовта

/
/
/
588 Views

Това, което виждате на снимката най-първо разкрива какво ви очаква в любовта – това са страховете и блокажите, от които трябва да се отървете.

От пеперуди в стомаха, до първите прегръдки, искрени разговори, отваряне на сърцето и нежни думи – любовта е прекрасна и божествена, във всичките й форми. Но какво се случва, когато любовта ни затруднява? Какво ни пречи да постигнем любовта, която искаме? Има много причини, поради които не всичко в любовта върви по начина, по който сме си го представяли, а един от най-големите блокажи в любовта е страхът.

Този тест на Е-новини с оптична илюзия разкрива какво възприятие имате по отношение на любовта и връзките, но също така, че определен страх ви блокира да изпитвате любовта, която заслужавате. Тестът е много прост, трябва само да отговорите първо на това, което виждате на тази снимка.

1. Лицето на мъж

Ако най-напред сте видели лице на мъж, тогава най-големият ви страх при влизане във връзка е несигурността. Ние лесно се страхуваме от това, което ни е непознато, а любовта по природа е изменчива и непозната. Вероятно сте човек, който обича да знае всичко предварително в живота и имате нужда от абсолютен контрол над всички неща, но в любовта е трудно да се постигне. Всички се страхуваме от неизвестното, но ако не се изправим пред него, ще загубим възможността да изживеем истински всичко, което животът ни предлага!

2. Жена с книга

Ако забележите първо жена с книга, тогава най-големият ви страх, що се отнася до любовта, е да загубите себе си в другия човек. Харесва ви идеята да се влюбите, да се свържете с човек, който харесвате и с когото напълно се разбирате. Но вие също така се страхувате от това, защото когато се влюбите, наистина се влюбвате безумно! Преди сте се чувствали изгубени във връзка и изгубени в любим човек и не искате това да се повтори. Имайте предвид, че много хора се страхуват от това, защото много от нас са го изпитали! За щастие, когато узряваме и преминаваме от една връзка в друга, ние се учим и развиваме. Със зрялост и опит обикновено имаме по-високо самочувствие и е доста трудно да се загубим. Освен това човек, който е достоен за вашата любов, ще иска да ви види, че блестите, а не да се криете в неговата/нейната сянка.

3. Човекът с качулката

Ако най-напред сте видели човек с качулка, тогава най-големият ви страх в любовта е, че другата страна може да види вашите недостатъци. Страхувате се, че във връзката няма да можете да скриете това, което не харесвате в себе си. Когато установите здравословна връзка с друг човек, не можете да скриете кой сте всъщност. Разбира се, човекът, когото обичате, ще види вашата не особено приятна страна, но ако ви обича искрено, ще обича както вашите добри качества, така и лошите във вас, пак ще ви обича и приема! Но също така ще ви насърчи да станете по-добър човек.

4. Жена в далечината

Ако сте видели най-напред жена в далечината, когато за първи път погледнахте тази снимка, тогава най-големият ви страх е, че никога няма да намерите истинска любов за себе си. Страхът ви е причинен от неблагоприятни преживявания от миналото. Някои емоционални рани се лекуват трудно, но с определени техники и упражнения за осъзнаване ще ви е ясно как да промените това вътрешно състояние. Истината е, че ако искате любов, ще имате любов! Отнасяйте се към целия свят с отворено сърце с много любов и всичко ще бъде наред с живота ви!

Източник: tribune

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *