img
Home / България / Томислав Дончев: Правим минималната заплата 1000 лв., а средната 2000!

Томислав Дончев: Правим минималната заплата 1000 лв., а средната 2000!

/
/
/
954 Views

Водачът на листата на ГЕРБ в област Габрово Томислав Дончев посети Трявна и Плачковци. Заедно с кандидата за народен представител от Трявна Жасмина Лазарова разговаряха с жителите на двата града.

Те подчертаха, че в програмата на ГЕРБ е заложено повторно стартиране на програмата за саниране на жилища, което освен блокове, ще включва и къщи.

Томислав Дончев и Жасмина Лазарова„Предстои и ремонт на пътищата Трявна – Дряново и Трявна – Вонеща вода. Предвижда се и продължаване на политиката по ръст на доходите – 1000 лева минимална заплата и 2000 лева – средна работна заплата, както и ежегодна актуализация на пенсиите на над 2 млн. пенсионери“, обясниха Томислав Дончев и Жасмина Лазарова.

Томислав Дончев в ГабровоТе припомниха и че са осигурени средства от държавата за благоустрояването на терен Божковска поляна и изграждане на мостово съоръжение по плана на кв. „Божковци“ в Трявна и за изграждане на подпорна стена по поречието на р. Тревненска в района на пазара и новоизградения Етнографски комплекс.

Източник: Пловдив 24

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *