Тя е най-горещата строителна работничка, която сте виждали! Вижте какво може да прави /СНИМКИ/

Тя е най-горещата строителна работничка която сте виждали! Вижте какво може да прави /СНИМКИ/
Когато някой спомене строеж и работниците в него, със сигурност не се сещаме за красиви блондинки . В швейцарския град Гщаад обаче едно такова момиче разбива всички предразсъдъци относно строителството като изключително мъжка работа.

И с всичко това изглежда доста привлекателно и провокативно.

Че момичетата могат да прекарват деня, печейки се на силното слънце, катерйки скелета и правейки шпакловка или пък изграждане на стени с тухли и бетонни блокове показва блондинка, представяйки се под псевдонима „Badas * Svenson“ в социалната мрежа Тик Ток.

Записите, които публикува в социалните мрежи доказват, че тя е страхотна и с лопата, миксер, мистрия, вазерна везна, или когато прави шпакловка, заглаждане и т.н…

И като „черешка на тортата“ изглежда, меко казано, сякаш всъщност прекарва дните си в салони за красота и фитнес зали, а не на строежа.

Стегната, красива , провокативно облечена в къси шорти или тесни панталони и мини горнища, татуирана, което допринася още повече за нейния сексапил и след всичко това – топ работник на строежа.

Това, което я прави още по-привлекателна е дозата секретност, която носи със себе си, така че никъде не разкрива името си, нито как и защо изобщо е започнала да се занимава с този бизнес.

Тя обаче не крие всичко, има „OnlyFans“, където публикува и продава еротични снимки и видеоклипове, така че няма съмнение, че тя прави страхотни пари от красотата си както на строежа така и в Интернет. / News2.bg