Уфолог показа видео, в което флот на НЛО придружава пътнически самолет

Уфолог показа видео в което флот на НЛО придружава пътнически самолет

Уфологът Скот Уоринг, публикувайки вчера този забележителен видеоклип, предизвика истинска сензация. 

Въпреки че записът е направен в средата на 2017 г., той досега не е публикуван никъде.

Авторът засне този парад на НЛО на 10 август 2017 г. по време на полет от Банкок до Ню Делхи – докато самолетът летеше над Бенгалския залив. Според Уоринг (без да споменава името на автора по някаква причина), мъжът, осъзнавайки необичайността на заловените обекти, се поколеба да публикува видеото в Интернет само защото смяташе, че това може да бъде отражение само на прозорците на прозорец от нещо, което се случва в кабината на самолета.

Снимки от отворени източници

Онзи ден подобно видео с коментари, които разсеяха съмненията му: това очевидно е НЛО. И като си спомни видеото си, мъжът най-накрая предостави своя уникален материал на уфолози – за да проучи и идентифицира какво всъщност е заснето върху него.

Тайванският уфолог внимателно прегледа видеото и стигна до заключението, че сферичните обекти по никакъв начин не могат да бъдат отражение или отблясъци върху прозорците на прозореца на самолета: ясно се вижда, че НЛО отиват зад облаците и се появяват отново над тях. Тоест това е цяла флотилия извънземни дронове и може би пилотирани превозни средства. Никой не знае какво са правили в този момент близо до пътническия самолет.

Както винаги, без да причиняват вреда на летящите пътници, извънземните, очевидно, дори не бяха забелязани, с изключение на автора на това видео. Скот обаче е сигурен, че ако някой друг е заснел мистериозния въздушен флот на видеокамера на смартфон, той също е „заровил“ материала в архивите на видео файловете на компютъра му или дори просто го е изтрил като ненужен. Но напразно …

Някои скептици веднага нарекоха „извънземния флот“ стадо птици, съветвайки тайванския изследовател да увеличи добре видеото и да го гледа кадър по кадър. Е, Уоринг направи точно това и какво виждаме (снимка по-долу)? Обектът, заснет на видеоклипа от неизвестен автор, макар и слабо различим поради голямото разстояние, по никакъв начин не прилича на птица. По-скоро към някаква искряща сфера …