Универсален домашен мехлем против много болести

Универсален домашен мехлем против много болести

Обезателно запазете тази рецепта за домашен мехлем и я пригответе!

Този чудесен мехлем лекува много заболявания: фиброиди, мастит, гангрена, язви (включително трофични), изгаряния, циреи, абсцеси, болезнени стави,  хроничен синузит, гноен отит, абсцеси в гърлото, екземи, кисти на яйчниците – всичко това ще излекува мехлема-чудо!

В емайлирана тенджера налейте 1 чаша рафинирано растително масло, добавете пчелен восък с размерите на кибритена кутийка и поставете на слаб огън восъкът да се разтопи. Половината от жълтъка на твърдо сварено яйце натрошете с вилица в чинийка и с пръсти постепенно го добавете в тенджерата с маслото и восъка. Разбъркайте, махнете от огъня и оставете да се накисва 10-15 минути. След това прецедете през марля, съхранявайте в хладилник в стъклена купа.

Мехлемът е много ефективен. Ако искате да загреете мехлема, го направете на водна баня до 40 градуса.

Той лекува:

1) Синузит. Разтопете една супена лъжица, а след това сложете мехлема в пипета за нос и ще излекувате и най-страшния синузит. За да не замръзне, направете всичко бързо. Достатъчно е да капнете в носа си два пъти и можете да се отървете от най-тежкия синузит. Мехлемът достига максиларните синуси и издърпва гнойта с огромна сила!

2) Гноен отит. Вземете памук и с негова помощ нанесете мехлема в ухото. Можете дори да нанесете зад ухото. Мехлемът издърпва гнойта с огромна сила. Така че можете да лекувате всички отити, не само гнойни.

3) Абсцеси в гърлото и гнойна ангина. Намажете гърлото си с мехлема, сложете компрес в областта на шията. Ако направите това вечерта, на всеки час повтаряйте процедурата, след това на сутринта абсцесът ще се спука.

4) Бронхи, болка в стомаха, червата, циреи върху тялото, ечемик на окото. Три пъти дневно преди хранене приемайте половин чаена лъжичка мехлем.

5) Женски заболявания: миома до 10 седмици, кисти на яйчниците, възпаление на гърдата, мастит. Във влагалището поставете тампони с мехлем и сменяйте сутрин и вечер. След една седмица, ако страдате от киста, тя ще изчезне, но при миома трябва да се лекувате малко по-дълго. Поставете на гърдите си кърпа и покрийте с найлонова торбичка. Ако е възможно, сменяйте компреса на всеки 2 часа.

6) Изгаряния, циреи, рани, подуване, зъбобол, болки в ставите и коленете. Нанесете мехлема върху засегнатата област през нощта. При зъбобол с чист пръст намажете зъбите и венците си. Ще видите как раните ще започнат да зарастват. Резултатът ще бъде непременно отличен.

7) Трофични язви, гангрена: също приложете компрес с мехлем и също го сменяйте на 2 часа. От раните гнойта ще изчезне и ще видите колко бързо ще се излекувате.

8) Циреи, рани, оток, възпаление на кожата, зъбобол – нанесете на венците с помощта на памук.

9)  Всичко, което трябва да направите, е да нанесете мехлем през нощта върху коленете на пациента. Болката и раните ще започнат да зарастват.

10) Този мехлем може да укрепи ноктите, втривайте от сместа в ноктите си.

Забележка: Трябва да използвате натурален пчелен восък. За външна употреба, можете да използвате всяко масло, но за вътрешна е по-добре да използвате олио или зехтин.