Ваня от Фермата заши оглушителен шамар на победителката Живка

Ваня от Фермата заши оглушителен шамар на победителката Живка

Седми сезон на „Фермата“ приключи, но отношенията между героите в него в реалния живот се разгръщат с пълна сила. Случват се и някои доста неочаквани задочни сблъсъци.

Наскоро от изказване на Ваня Павлова, което си е абсолютен словесен шамар, стана ясно, че победителката Живка е успяла да се изпокара с всичките си бивши съквартиранти. Причината не е ясна. Шофьорката на камион в Австрия не общувала с никого от риалити шоуто, дори и с хората, с които била в един лагер в него. Правела се, че не познава дори и доскорошната си дружка в стопанството – Ваня.

„Бяхме се събрали след финала в едно заведение в София. Бяхме с Жоро, с Ралица, Стефан, имаше много хора от продукцията, от предишните сезони, забавлявахме се – танци, усмивки. Живка дойде на нашата маса за малко, но предпочете да не говори с мен. Дори на самия финал се опитах да ѝ кажа „Честита победа“, но тя наистина се прави, че не ме вижда и не ме познава. Това е неин избор, не знам защо се е засегнала, но в крайна сметка не е лошо човек да поглежда и навътре в себе си.

Живка се правеше, че сме ѝ приятели и да – аз се чувствах използвана. Определено използваше много и различни начини, за да постига целите си. Не й прави чест такова поведение“, призна блондинката, която работи като трансформационен лидер, пише iwoman.bg.

Още след финала на „Фермата“ си пролича, че почти никой не одобрява победата на Ролева, а Кирил и Мартина не скриха огорчението си, като дори намекнаха, че победата на Живка е нагласена. Днес тираджийката е щастлива със захранената си банкова сметка и е готова да се върне отново в Австрия.